Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zle sie czuje bardzo zleeeeeee

dusznosci, kreci mi sie w glowie, boli serce --co na to?

Polecane posty

obecnie sie zle czuje, dusze sie, boli mnie serce do szpitala nie pojde, bo nawet mnie nie przyjma nie jest to stan zagrazajacy zyciu co mam zrobic? jakie leki wziac? dlaczego tak sie dzieje?

Gość szczęście Kokury
otwórz okno na początek

otworzylam boje sie ze to od papierosow i alkoholu, od przepicia i przepalenia mozliwe to?

Gość mumineeek
ja mialam cos podobnego w ciazy ale nie bolalo mi serce ale strasznie walilo i okazalo sie ze mam arytmie

Gość śliczna jestes
nerwica lękowa.

Gość szczęście Kokury
oczywiście możliwe, ale jeżeli tak, to samo przejdzie - pomidory wcinaj i kakao pij

Gość DEFINICJA WEGANIZMU
To okropne uczucie. lezę i nagle zaczynam wyczuwać jakieś zagrożenie,moje serce zrobiło z 10 przewrotów (wiem,że to niemożliwe,ale to takie uczucie) potem podeszło mi do gardła i nie mogłam swobodnie oddychać,momentalnie zrobiło mi się gorąco i oblał mnie pot,zaczęłam głęboko i spokojnie oddychać,ale w głowie ciągle się tłucze: zaraz umrę,to koniec,to zawał!!! Zawsze wtedy schylam głowę do podłogi i oddycham,kiedy już w miarę to opanowałam,wzięłam tabletkę na uspokojenie. Położyłam się i głęboko oddycham. Czuję kłucia w mostku,szyi i lewej części ciała. Tłumaczę sobie,że to tylko nerwy. Po 20 min jest w miarę dobrze. Zaczyna mi się odbijać,czuję mdłości i potrzebę pójścia do ubikacji. Przeczyszcza mnie. Wracam kładę się,czuję,że odzyskuję spokój. Jestem wyczerpana fizycznie i psychicznie,chce mi się płakać,ale łzy nie płyną. I tak do następnego razu,nie wiadomo kiedy,gdzie i o jakiej porze....

Gość szczęście Kokury
i na minutkę odstaw używki - wiem, boli ;D 🖐️ bo eksperci się zlecieli

Gość Mała czarna kawka 22
Też tak mam. To kołatanie serca, arytmia. Idz do kardiologa.

pomidorow jeem baaardzo duzo zodziennie kilka potwornie sie czuje moze od chlania

Gość gość
definicja weganizmu idż dolekarza

Gość gość
Bierz aspargin

Gość gość
Tez tak mialam, w ogole mam wyrazna arytmie. Czuje jak mi serce lomocze silnie przez kilka sekund a potem robi mi sie slabo i wszystko wraca do normy. Czasem mam tak nawet po kilka razy dziennie, praktycznie co dzien. Poszlam do kardiologa, mialam ekg, echo serca, ekg wysilkowe i holter 24h. Wynikow z holtera jeszcze nie znam ale cos mi sie zdaje, ze sa rewelacyjne jak i cala reszta badan. Kardiolog stwierdzil, ze to prawdopodobnie od stresu i kazal mi wpieprzac jakies prochy na uspokojenie. Badanie mialam robione pod koniec prawie trzytygodniowego urlopu wiec bylam totalnie wyluzowana. Zaplacilam, bagatelka, 230€, nie mam pojecia ile z tego zwroci mi kasa chorych. W kazdym razie juz nigdy w zyciu nie pojde do zadnego specjalisty :D