Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barbarrra

poszukuję filmu niemieckojęzycznego

Polecane posty

jak w temacie, nie pamiętam już czy był niemiecki czy austriacki. Pamiętam, że parę lat temu był pokazywany na tvp 1. Ogółem historia jest taka: młoda dziewczyna, chyba córka mechanika samochodowego, jedzie jako papparazzi do domu bogatej rodziny. po drodze widzi zepsuty samochód na poboczu. pomaga młodemu, przystojnemu właścicielowi go uruchomić (chyba rajstopami). Okazuje się, że jest to młodszy syn tej rodziny. Gdy dziewczyna dociera na miejsce poznaje starszego syna, zakochują się w sobie. ona nie chce go poślubić bo jest bogaty. On ją w końcu przekonuje, mają bajeczny ślub ale po wyjściu z kościoła on zostaje zastrzelony. bohaterka dziedziczy po mężu ogromny spadek i udziały. wszyscy uważają ją za karierowiczkę. Jej szwagier ciągle ją kocha ale złości się na nią. spędzają razem noc, ona zachodzi w ciążę. wszyscy myślą, że to dziecko jej zmarłego męża. pamiętam, że po jakiejś okropnej kłótni ona ucieka przed kochankiem, dziennikarzami i ma okropny wypadek. Wychodzi z tego cało i jest happy end. Proszę o pomoc, mam nadzieję, że ktoś kojarzy ten film. mam go w głowie od kilku miesięcy i nie mogę zapomnieć. tylko tytuł gdzieś uleciał :(

Gość pyktffftukjvyg
może Antonia z 2001, leciała kiedyś na tvp1 podzielona na 2 części