Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiecie jak to jest

Czy mimo wszystko dziecko musi przebywac z babcia???

Polecane posty

Gość nie wiecie jak to jest

np. jak pali duzo, lubi sobie tez wypic... ??? W jakiej sytuacji nie dali byscie dziecka swojego pod opieke babci???

Gość też październikowa mama
ja bym nie dała

Gość w takiej sytuacji
Moja teściowa z teściem ma 2 koty i psa. Jeden z tych kotów kiedyś rzucił się na moją twarz (o mało oczu nie starciłam), podrapaną miałam, wbił mi zęby w głowę i kark. Mąż nie wiedział co się dzieje (byliśmy w kuchni), stał z nożem w jednej ręce i z pasztetem w drugiej. Rzucił w kota, pobiegła na chwilę do innego pokoju, mąż szybko drzwi zamknął a kot skakał na drzwi (na szybę, na klamkę), a ja ze starchu wcisnęłąm się między lodówkę a ścianę i nie chciałam wyjść, słysząć jak ten jeb***ty kot wyje przed drzwiami i rzuca się na nie. Mąż jak mnie w końcu wyciągnął to powiedział "o boże". Teściowa z teściem wielce zaskoczona, że to ten kotek zrobił i "to niemożliwe", teść wział ją na ręce i podchodził do mnie z nią, a ja wtedy zaczęłam krzyczeć i przeklinać, że ma odejść...debilne zachowanie teścia uważam :P opierd*l wtedy tez dostał od męża. Kot jadł wtedy jakieś hormonalne tabletki i że niby po tym..... Nie ważne, jadła czy nie jakieś tabletki jest pierdoln****ym kotem. Rzuca się na inne zwierzęta i nogi ludzi mimo że już nie je żadnych tabletek. Minęło parę ładnych lat, w pokoju jestem albo ja albo kot, nie dotknęłam jej od tamtego zdarzenia w ogóle i nie zamierzam. Jest tak pier*****nięła, że bym jej przez łeb dała, chociaż lubie koty (zwierzęta). Sama je miałam. mężowi już dawno powiedziałam, że dopóki ten kot będzie w domu nie oddam dziecka im (jestem w 7 m-cu). Teściom jak będzie okazja to też powiem :P

Gość kocilapka.a
Nic nie musi. Z babcia zagladajaca do kieliszka dziecko moze sie spotykac,ale tylko w obecnosci kogos ospowiedzialnego i tylko jak jest trzezwa. Z kotem psychopata nie zostawilabym dziecka nawet jakby nie wiem kto tam jeszcze byl. kot ma byc w zamknieciu,jak jest dziecko w domu. Zeby nie bylo -kocham zwierzeta,sama mam psa,a w domu byl zawsze kot albo pies. ale takie zwierze jest zwyczajnie niebezpieczne