Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dryga42

czy konczac licencjat z pedagogiki specjalnej,moge zrobic uzupełniajace

Polecane posty

Gość dryga42

uzupełniajace z architektury wnetrz czy to niemozliwe i musze kontynuwac tylko w moim kierunku?

Gość gruszka bez listka
to niemożliwe. możesz tylko zrobić uzupełnienie z pedagogicznych

Gość dryga42
no,ale czy nie moge zrobic,uzupelniajacych z anglistyki?filologii angielskiej?

Gość ostatnio przegladałam strony
UAM, anglistyka tak

Gość O_o 2525
A mi się obiło o uszy (nie wiem czy to na 100% pewne), że można zrobić z czegokolwiek, tylko np trzeba zdać jakieś egzaminy, żeby uzupełnić poziom czy coś takiego. Zresztą na ulotkach bądź też na str internetowej danej uczelni na pewno będą informacje na temat tego po jakim kierunku przyjmują np na mgr pedagogikę itd.

Gość mikra 233
System boloński jest właśnie po to, by móc zmienić kierunek swojego wykształcenia. Moja znajoma obroniła licencjat z anglistyki i teraz chce iść na coś związanego z ekonomią - i bez problemu może to zrobić. Sprawdź jakie są warunki przyjęcia na studia drugiego stopnia na uczelni, którą sobie wybrałaś. Może jesteś w stanie spełnić ich wymagania

Gość mikra 233
ALE CZY MOZNA ISC NA ASP Z UNIWERKU ?TO NIE WIEM jak chcec architekture wnetrz

Gość gwizdunia ,./;l
System Boloński jest do dooopy, kto to w ogóle wymyslił? przez to trzeba się bronić 2 razy zamiast 1, no i jeszcze pisać egzaminy na magisterkę ;/

Gość O_o 2525
Ja właśnie też nie wiem czy można np iść z uniwerku na ASP czy do jakiejś uczelni technicznej. Hmm najlepiej jak autorka zadzwoni do biura rekrutacji i się dokładnie o wszystko dopyta:) U mnie na UM laski były po pedagogice, filozofii itd, ale to było w ramach Uniwerku. No i z kier humanistycznego na humanistyczny.

Gość O_o 2525
tu faktycznie trzeba być po licencjacie :/ a na innych uczelniach nie ma tego kierunku?

Gość Jolcia pindolcia.
Wszystko zalezy od uczelni. Na takim UJ czy UW pewnie tylko mozna kontynuowac te same kierunki, ale np na UZ czy UO mozna prawie kazdy kierunek robic uzupelniajacy obojetnie po jakim licencjacie. Moja kolezanka jedna robi magisterke z historii po pedagogice, a inna po turystyce zarzadzanie. Inna sprawa, czy dasz rade ogarnac material i uzupelnic przedmioty w ciagu 1 semestru. Ta co robi historie czesto zarywa noce, zeby na zajecia sie przygotowac.