Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patissssssssssssss

Poznałam Araba na wakacjach i nie jest mi obojętny :(

Polecane posty

Gość Patissssssssssssss

Poznałam faceta na wakacjach w Tunezji -super facet, codziennie gadamy przez internet,piszemy fajne maile(mało romantyczne ale moze taka tego uroda) Niema takiego "chamskiego" podrywu jak u polaków. Muhammad zakochał! sie we mnie. Nie zaprzeczę ze jego osoba nie jest mi obojętna-bardzo mily i fajny chłopak. Widze ze jest zafascynowany Europa-Polska. Czy powinnam mu wierzyć? Co sadzić o takim człowieku,jak sie zabezpieczyć przed rozczarowaniem.,rozstaniem,co ze ślubem i w ogóle jak coś wiecie. Bo ja w tych tematach muzułmańskich w ogole sie nie orientuje. Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi.

nastepna typowa, stereotypowa polka. Wystarczy, ze Muhammad sie dwa razy usmiechnie i juz ma taka w garsci. Tak szybko jak ci sie slubow i egzotycznych romansow zachcialo tak szybko ci sie odechce jak po raz pierwszy po gebie dostaniesz :)

MYCHA TY OSZUSTKO PIE*DOLONA POKAŻ SWÓJ RYJ A NIE DODAJESZ CUDZE ZDJĘCIA NA KAFEŁE!!! też potrafie znaleźć zdjęcie na necie z karteczką, zamalować ją w photoshopie i dodać na nią tekst:D każdy PRAKTYKANT to potrafi, brzydka locho:D

Gość mariolka_23
Maupo - zażyj leki :)

malpa, chora jestes? po pierwsze: to sa nogi, nie ''ryj'' po drugie: to znajdz to zdjecie w oryginale, skoro twierdzisz, ze nie jest moje, powodzenia :) i poprzedzajac - nie, nie wrzuce na kafe zdjecia swojej twarzy. Jak kogos ''lubie'' tu i chce, to wysylam na maila. Moge nawet wyslac z ta sama karteczka zdjecie swojej twarzy jak ktos bedzie chcial, nie wstydze sie swojej geby.

Gość Patissssssssssssss
Duzo nie pomogliscie.

Gość czarnulka9292
takie fakty. żadna złośliwość. piszemy poważnie . to ich stały bajer. poczytaj topik , jest gdzieś właśnie o facetach stamtąd. miej oczy szeroko otwarte, nie daj sie omamic. wierze w Ciebie😘🌼

Gość Patissssssssssssss
powiniscie mi dodac odwagi a nie :(

Gość tylko nie płacz jak skońxczysz
w Wenezuelskim więzieniu i strazniczka będzie cię gwałcić gumową pałka :classic_cool:🖐️ I co ciekawe to nie jest jedyny przypadek polek i ich wielkiech miłości do róznych ciapatych czy muslimów :O🖐️ http://uwaga.tvn.pl/47502,news,,tyle_milosci__tyle_wykorzystania,reportaz.html a tu druga co siedzi w turcji http://www.mmsilesia.pl/360694/2011/2/24/dramat-dziewczyny-z-zabrza-za-przemyt-narkotykow-trafila-do-tureckiego-wiezienia?category=news czarnuch dobrze wiedzą że taka polka zrobi dla nich wszystko i jest tania :D:D:D