Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anorectica

Kamila z bloga ma 180cm i waży tylko 46 kg

Polecane posty

Gość anorectica

dlaczego ona jest taka chuda?

Gość głupia metoda z tą wymianą
pytanie dnia :O a widziałaś jak Ona się odżywia?? kiedyś pokazywała swój dzienniczek posiłków :O tam nie było nic konkretnego tylko: "kawa, kawa, jakieś ciastko, kawa, kawa" itp

Gość szkoda mijej
jesli ona je same słodycze i popija kawą to na początek zafunduje sobie brzydką cerę a później może nawet wychodować raka, człowiek musi mieć dobre naturalne jedzonko - masło bez dodatków, chlebek, ziemniaki, jajka, mięso, ryby..

Gość głupia metoda z tą wymianą
jaką ma cerę, skórę to chyba widać teraz używa fotoszopa i prześwietla zdjęcia, żeby to ukryć na moje oko Ona ma anoreksję. choćby z racji tego ile waży no i to Jej skrupulatne zapisywanie ile czego zjadła ( tak robią anorektyczki :O)

Gość do autkorki jakkkkto
dajcie linka

Gość Stabillo
Ja mam 186cm i waze 65kg....ale grubas ze mnie:P

Gość niuu
prześwietla szczególnie okolice dekoltu albo zamazuje i myśli że super to wygląda i nie widać.

Gość dama w sukni1992
180 cm i 46 kg to BMI14.2 :O ale masakra to tak jakby dziewczyna o przeciętnym wzroście 160 cm ważyła 36.5 kg

Gość myslalam ze przy takiej wadze
z takim wzrostem wyglada się wiele chudziej:) ja mam 170cm i 56kg i wydaje mi sie, ze jestem chudsza od niej:O ale ja mam mega kompleksy ze jestem jak patyk:)

Gość umkiml
ciekawe kto tak namietnie lansuje to badziewie na kafeterii?!!! przeciez ona jest okropna - brzydka i bez gustu.

Gość umkiml
ciekawe kto tak namietnie lansuje to badziewie na kafeterii?!!! przeciez ona jest okropna - brzydka i bez gustu.

Gość niuu
Może sama się lansuje -w końcu zarabia na wejściach na blog.

Gość księżna Camilla
no chyba że podała złą wagę albo zły wzrost, mnie ona wygląda na jakieś 163 cm

Gość zadneodkrycie
szczerze to nie wyglada anorektycznie i jej niska waga mi nie przeszkadza, ale powinna jeść zdrowiej - herbaty ziołowe owocowe zamiast kawy i owoce, warzywa zamiast ciastek

Gość cvbnmcvbn
Też macie wrażenie, że ten nos jest jakoś doklejony do okularów? :o

Gość uladana
163cm? Nie żartuj. Nie raz było widać na jakimś zdjęciu, że jest dużo wyższa niż jakieś jej koleżanki... A sądzicie, że coś ją łączy z tym Piotrkiem?

Gość księżna Camilla
przede wszystkim to nie żaden photoshop, zwykłym photofiltre można by to lepiej zrobić tak że nikt by się nie polapał, a co dopiero jakby ktoś znał obsluge fotoszopa, amatorska robótka w paincie to mi wygląda aczkolwiek miala troche "sfiltrowanych" fotek tyle że to były filtry z pluginów czyli na jedno klikniecie zmieniające kolorystykę i to jakaś jej znajoma je to robila bo zdjęcia były własnie u tej koleżanki robione, w każdym razie nie znaja się lamy na poprawie fotek za grosz

Gość zderr
A gdzie ona napisala ze tyle ma?

Gość ładna pani
mnie ta Kamila rozwala raz mnie śmieszy a po głębszej analizie również wierzę jak ona sama że jest fajna zrobiła mi wodę z mózgu bo już nie wiem czy to serio czy ona sobie jaja robi te rajstopy zawsze skundlone ...

Gość dziwne to jakieś
Dziwna ta waga Kamili. Dziś trafiłam na fotkę Anny Bałon i z ciekawości sprawdziłam jakiego jest wzrostu bo jakaś wysoka mi się wydała na tej fotce: http://bi.gazeta.pl/im/3/11246/z11246003X.jpg Zdziwiłam się bardziej bo wyszło że ma 181cm (czyli prawie tyle samo co Kamila) a waży przy tym 60kg czyli 14kg więcej niż Kamila. Jak to w końcu więc z tą Kamili wagą jest?

Gość suczka z vegas
bałon bleee a Kamilka rzyg rzyg rzyg co z tego, ze ma ciuchy od sponsorów jak ona cała chujowa i obleśna

Gość dffdgfghfh
kamila waży z 55 kg, na pewno nie 46 i to przy takim wzroscie żyrafy to niemozliwe. 46 kg to chyba wazy jej szkielet i jej wielki łeb. myslcie troche. ja waze 50 kg i tez moge wszystkim mowic ze waze 46 :O

Gość niuu
Ja rozmawiałam kiedyś ze znajomą i ona mówiła mi że w kwestii wagi to nawet szczupłe osoby mogą mieć sporo tłuszczu wewnętrznego -przede wszystkim na narządach wewn. Jeśli ktoś jada tak jak Kamila to mięśni nie ma. Raczej spore zapasy tłuszczu na gorsze czasy. Tłuszcz waży mało ale za to ma sporą objętość więc wizualnie gorzej się wygląda. Natomiast mięśnie ważą więcej ale objętościowo są o wiele mniejsze niż tłuszcz więc wygląda się o wiele lepiej i smuklej nawet przy wyższej wadze.

Gość niby sie wyrabia
ciuchy na lepsze -wiadomo, ale jakaś taka obleśna jest, są laski , które co by nie miały na sobie wyglądają jak brudne, niechlujna taka jakaś

Gość totalne bezguscie.
Nic w niej ciekawego nie ma. Ani ladna, ani zgrabna. Inspiracja to ona moze byc jedynie dla Pan z kola gospodyn wiejskich, a dla normalnego czlowieka tylko powodem do smiechu. Z czym do ludzi? Jak sie chca te tepe panienki z blogow modowych ludziom pokazywac, to niech jakos wygladaja,. Przestan sie Kamilo lansowac, bo tylko na posmiewisko sie wystawiasz.