Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mdsfnuiw

Czy postąpiłem słusznie ? Proszę pomóżcie

Polecane posty

Gość mdsfnuiw

Dziś w nocy zerwałem z dziewczyną po ponad roku bycia razem. Mam teraz ciężki czas, kilka ważnych kłopotów na głowie. Trzy dni prosiłem ją o rozmowę (tak zawsze robiliśmy gdy któreś z nas miało jakiś problem i chciało się zwierzyć) a ona że nie mam czasu bo idzie na impreze. Okazało się że tam chodzi też jej były :( Wczoraj po imprezie chciałem pogadać na co ona że ogąda (prawda) i się rozłączyła. Zadzwoniła o 23. Ja już padałem bo ostatniej nocy nie spałem. Wkurzyłem się pytam czemu nie chciała ze mną porozmawiać a ona że film chciała obejrzeć :o Wkurwiłem się i zerwałem, a ona nic, mówię jej czemu nic nie mówi a ona że co ona ma mnie na kolanach błagać :o ? Ludzie pomóżcie ! Dalej ją kocham i nie wiem co robić !!!

Gość dziwny wasz zwiazek jest
trzeba sie u was zapowiadac na specjalne wizyty zeby powazniej pogadac?:O

Gość głupia metoda z tą wymianą
skoro film dla Niej jest ważniejszy niż Ty, to sorry, ale.. sam sobie odpowiedz, czy warto

Gość weqwweewe
Moim zdaniem daj sobie spokój.Ona Cię nie szanuje,nie możesz na nią liczyć w trudnych momentach.Pokazuje to,że jest egoistką i w dalszym ewentualnym związku, ona zawsze bedzie myślała "ja", a nie "my".

Gość mdsfnuiw
Nie że trzeba się zapowiadać z wizytą, tylko to było tak że zawsze jedno z nas w takich sytuacjach mówiło coś w stylu "słuchaj chciałbym porozmawiać, mam taki i taki problem, pomóż mi" a ona że potem bo film :o poczułem się jak szmata ale ok...

Gość smutna od zawsze
w trudnym dla Ciebie okresie ona zostawiła Cię samego a przecież gdy dzieje się coś złego wszyscy potrzebujemy wsparcia - wygadać się,przytulić i usłyszeć że na pewno wszystko będzie dobrze to wydaje się tak mało a znaczy wiele ja przez moją głupotę też zostawiłam kogoś ( myślałam że tak będzie lepiej dla niego) a wiem że ma teraz ciężki czas... chciałabym go przytulić... nie mogę

Gość mdsfnuiw
Niczego wiecej nie pragnę teraz jak przytulenia :( na prawdę, tylko tyle. Ja mam tylko Ją, Ona jest całym moim światem, nie mam nikogo więcej. jestem sam jak palec :o

Gość niuu
Widać ma cię gdzieś i dobitnie ci to pokazała. nie zależy jej ot co.

Gość jjjuyii
Nie szanuje Cię i ma w nosie twoje problemy. Bardzo dobrze, że zerwałeś z egoistką. Jest wiele fajnych dziewczyn. po co tkiwć w chorym związku?