Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcxzccxz

Jestem z facetem, którego znajomi to również znajomi jego byłej

Polecane posty

Gość xcxzccxz

Był z nią 3 lata z rokiem przerwy. Kiedy do siebie wrócili wszyscy byli przeszczęśliwi (widziałam na tym cholernym Facebooku komentarze itd po tym jak sięzeszli). Mają wspólnych znajomych. Jego koleżanki chyba w solidarności z tąjego byłą mają względem mnie dystans. Kiedy na tym głupim Facebooku właśnie zrobił oznaczenie związku ze mną, to mało kto z jego strony napisał cośpozytywnego. Nie wiem czy to ma sens. Jego znajomi zawsze będąkumplowaćsięz jego byłą, i może to byćtrudne... Co robić?

Mnie koleżaneczki faceta też nie lubią. Więc robię wszystko żeby się z nimi nie widywał. ;)

Gość ale masz problem ogromny...
trudno, żeby zerwał kontakt ze znajomymi tylko dlatego, że przed tobą miał kogoś. Trzeba było zabukować sobie faceta już w przedszkolu i nie miałabyś takich problemów. To chyba normalne, że znajomi zostają a pary się zmieniają :) Z czasem pewnie sytuacja się zmieni na lepsze jak cię lepiej poznają. Poza tym wiele par po rozstaniu nadal się przyjaźni i spotyka w jednym gronie. Jeśli to dla ciebie za ciężkie - znajdź innego faceta :)

Gość xcxzccxz
Invicta, ale właśnie nie chcęograniczaćmu żadnych kontaktów (tak samo jak ja bym nie chciała, żeby on to robił)

Gość xcxzccxz
Invicta, ale właśnie nie chcęograniczaćmu żadnych kontaktów (tak samo jak ja bym nie chciała, żeby on to robił)