Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alexis2191

BRAT MOJEGO MĘŻA CHYBA SIĘ WE MNIE ZAKOCHAŁ!

Polecane posty

Mam 21 lat, od przeszło roku jestem szczęśliwą mężatką, a od niedawna też szczęśliwą mamą 2 miesięcznego Natana. Niestety mam pewien problem, mój mąż rzadko bywa w domu bo pracuję za granicą i zjeżdża tylko na urlopy, za to Jego 18letni brat chętnie spędza z Nami każdą wolną chwilę, do niedawna mi to nie przeszkadzało, ale od jakiegoś czasu pokazuję mi On, że chce odemnie czegoś więcej niż tylko przyjaźni, przebywa u nas jeszcze częściej, nie mogę mu tego zabronić bo jest chrzestnym naszego syna, dzwoni, piszę mnóstwo smsów, szuka pretekstów, żeby tylko mnie dotknąć, a to bo mi metka z bluzki wystaje itp. no i jego głupia gadka, tkz. kokietowanie, On nie widzi w tym nic złego, a ja czuję się skrępowana, pomimo tego, że jest jeszcze bardzo młody, jest też bardzo przystojny, chyba już sama przestałam sobie ufać... Boję się, że narobię jakiś głupot, a przecież kocham swojego męża... Ratunku! co robić?

Gość małpokura
no jak to co robić? Aż tak ciężko Ci utrzymać wierność w stosunku do męża?

Gość chcesz mu dac dupci
? Szczerze

Jesteś bardzo młoda, szybko jak na te czasy wkroczyłaś w życie dorosłe, jesteś matką i żoną. Pokaż, że młode też mają rozum. Nie spieprz tego. Postaraj się olewać jego brata. I bądź chłodna w stosunku do niego. Najlepiej może jeszcze cały czas gadaj o mężu :P

Gość klapki na dnie
masz na imie Edyta?

Gość hdjdbjdbej
Co jak co ale imię dziecka świadczy o tym żeś gowniara. Będziesz zdradzać męża i tak. Jakie to ma znaczenie z kim? Za szybko w to wszystko się wpakowalas.

Gość hdjdbjdbej
Tak czy siak, chcesz męża zdradzić z gowniarzem? Twoja rodzina się rozleci. Jak Juz chcesz zdradzać to z kimś kto jest naprawdę daleko. Pomyśl! To ze on sie zakochał nic nie znaczy. Ty masz dziecko i męża.

Gość to chyba edyta
była bo szybko się zmyła :D:D

Gość Zbyszek2012
Alexis sluchaj dobrych, zyczliwych rad. Ignoruj tych spod znaku papakamaja - to prymitywy.

Gość 343434
co to za małżeństwo na odległość, nie mieszkacie razem, chuj nie małżeństwo, postaw mężowi ultimatum że albo sobie coś znajdzie na miejscu albo z wami koniec