Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fewfewfewlf

Ostatnio zbrzydłam i czuje sie z tym zle :(

Polecane posty

Gość fewfewfewlf

wcześniej mnie kazdy podziwiał , prawił komplementy ...tzn jeszcze jakieś 2 miesiące temu... a teraz jestem jakaś przemeczona , amm rózne problemy i wygladam gorzej Mam nadzieje ,e to chwilowe :( tez macie takie okresy wzyciu?

Gość fewfewfewlf
tzn może to tylko moje wrazenie ,nie wiembo nie przytyłam , nie schudłam i niby sie nic we mnie nie zmieniło. ale jak czasem codziennie słyszałam komplementy to teraz słysze żadziej poprostu , faceci mniej zwracaja uwage itd

Gość fewfewfewlf
,,rzadziej" miało być . sorry przemeczona jestem...

Gość Sigmund Freud
daj fotkę sprzed dwóch miesięcy i aktualną, coś sobie pewnie uroiłaś

Gość ŚLICZNA RUDA
a ja odwrotnie wyładniałam :) chociaż uważam że się nie zmieniłam poza małym szczegółem i na pewno częściej się uśmiecham zawsze działa trochę męczy jednak jest to bardzo miłe :):P

Gość Śliczniejsza od rudej
Ja schudłam 7 kg. Mam teraz 55 kg :) Opaliłam się. Włoski mi lśnią. W pszyszłym tygodniu robię nową fryzurkę. Ząbki wybieliłam u dentysty. Mieszkam w Niemczech nad morzem i jest pięknie :) Mam cudownego faceta juz ponad 2 lata. A też miałam kiedyś gorsze okresy w życiu. Więc się nie przejmuj, dobry okres nadejdzie i wtedy oczarujesz wszystkich :) Ach, te zazdrosne spojrzenia kobiet na ulicy i spojrzenia pelne abrobaty mezczyzn. Plus milosc ukochanego. TO JEST TO!

Gość fewfewfewlf
no ja juz miałam takie ,, gorsze okresy" ale oczywiscie mijały... musze troche odpoczac i wszytsko wroci do normy :) bo jak mam wygladać kwitnaco skoro sie ciagle zamartwiam , stresuje itd taki mam czas... ale nikt mi nie powiedział naszczescie ,, ale zmizerniałaś " tylko ja to sama widze ;)