Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaaaaa2456

Powiedzieć że Go kocham ?? Czy taka forma nie jest dziecinna ?

Polecane posty

Gość karolinaaaaa2456

Jestem z NIm już 4 miesiące,w sumie w czasie ogromnej kłótni zrozumiałam,że Go kocham.Jeszcze Mu tego nie powiedziałam,bo zawsze coś - byłam naszykowana,kolacja,wino,świece,ale .. pokłóciliśmy się i poszliśmy spać :( Następnie wparowali Jego znajomi.Kolejno On wyjechał na 7 dni,wczoraj wrócił,miałam plan powiedzieć i znowu coś wypadło :( Teraz nie widzimy się cały week,bo Jego babcia ciężko chora i wyjechał do niej.Ja to w sobie duszę,chciałam powiedzieć w oczy,taki miałam plan,ale ciągle coś :( Czy jeśli napiszę Mu smsa z tym wyznaniem ( wcześniej wspomnę,że nie było okazji,bo ciągle coś się psuło) ,to nie pomyśli,że to infantylne :(? Po prostu ja już nie chcę dłużej czekać,ostatnie kłótnie i tęsknota za Nim pozwoliła mi zrozumieć co ja do Niego czuję i chcę,żeby On to wiedział :( Pisać smsa?

Gość gfdgdf
Czyli dzieci mówią, że kogoś kochają to jak robią to dorośli tylko poprzez seks?

Gość gosia jak gonsienica caryca
jasne ze pisac bedzie mu milo.... a potem jak sie spotkacie powiedz mu face to face.... das zrade:)

Gość karolinaaaaa2456
Ojej,chodziło mi o to,czy NAPISAĆ ,że Go kocham,czy czekać na spotkanie i wtedy powiedzieć?Ale spotkanie dopiero za tydzień ...

Gość karolinaaaaa2456
Dzięki,czyli napiszę :) nie chcę już dłużej czekać :(

Przez sms dla mnie faktycznie dziecinne, jakbyś wstydziła mu się powiedzieć w twarz.

pisz adoradzisz mi teraz ty cos?

Gość dissolved girl
Smsem? Bez sensu... ale rób co chcesz, Twoja rzecz.

napisz mu to sms mowie ci to bedzie mu milo... a jak sie spotkacie to to powtorz bo jak nie powtorzysz to na glupia wyjdziesz... wiec albo pisz i mu to powtorzysz albo nie pisz bo wiesz ze nie powtorzysz

Gość karolinaaaaa2456
Dzięki :) jak się spotkamy,to na pewno to powtórzę,face to face :)

i dobrze karolinkus glowa do gory a doradzisz mi cos?

Gość karolinaaaaa2456
Pewnie

ok ale poczekaj bo troche dlugo to bede pisaxc :P

.. a wiec mam chlopaka.,,,fajny jest kochany itp pisze ze mnie kocha i mowi to zcesto....komplementuje mi to powiedzial ze chcialby slub itp\ wyjechal do pracy za granicę,,,,wraca za miesiac gora dwa... nie wiem czy mnie kocha na serio czy nie?? bo np.taka sytuacja gadamy na skype sobie zawsze... i np. dzisiaj mi napial ze idzie spac bo jest zmeczony... wierzyc mu?? na bank zadej baby nie ma... mam watpliwosci czy rzeczywiscie mnie kocha i czy nie powiedzial ze jest zmeczony bo nie chce mu sie ze mna gadac.... co o tym sadzisz?

ponad to.... dziwnnie sie czsami zachowuje tzn jak dzwonie do niego i nie moze odebrac to nie odbiera rzecz jasna...ponad to gdy juz moze to nie odzwania od razu ja jestem taka ze na glowie bym stanela a odzwonila.... ale gdy nie odzwania to i tak gadamy na skype potem.... co o tym myslisz?

...mamy jakies plany ...ale czasami sie zastanwaim czy on tylko nie gada tak zeby gadac?? co o tym sadzisz?

Gość karolinaaaaa2456
A poznaliscie sie przez internet czy realnie?Jak dlugo jestescie razem?Codziennie rozmawiacie?

nie normalnie na realu przeznajomych codziennie i przezelefon przezkype i sms codzennie te 3 rzeczy :P:P tzn nie ze npo jak on mi napisze sms to nie gadamy przezelefon tylko wszystko razem :P

jestes?

Gość karolinaaaaa2456
Moze faktycznie zmeczony po ciezkim dniu w pracy i idzie spac,tam za bardzo nie ma co robic,ani Ciebie,ani znajomych wiec idzie spac wczesniej,ale wazne,ze rozmawiacie,macie kontakt.Wroci ,spotkacie sie,porozmawiacie :)

Gość ja p....
gosia po prostu powstrzymaj się i przestań pokazyeać że AŻ tak Ci zależy, może przejmie wtedy inicjatywe. Pokaż czynem czego Ci brak, czyli na jakiś czas odbierz mu to samo, kiedyś jak będzie chciał pogadać, powiedz że akurat dziś nie możesz.

....to ze nie ma nikog to ja wiem na miliard procent bardzioej chodzi mi o to czy ty myslisz ze on mnie olewa?

kurcze a tak mi ciezko.,...zawszemusze pierwsza napisac cos w stylu "kocham cie"

Gość ja p....
to nie rób tego. Dopóki nie przestaniesz on nie odczuje że mu Cię brak

ja p....mas zracje bo niekiedy potrafie sie powstrzymac wtedy on dzwoni....i jest mi bardzo milo.... le jest mi bardzo ciezko tak... a miaas tez tak czsmi ze ci ciezko bylo do jakiegos nie pisac?

Gość ja p....
mam tak nawet teraz, ale znam już go i wiem że lepiej jak to on dzwoni :-) im więcej chcesz mu dać, piszesz, dzwonisz, prawisz komplementy, wyznania, tym on daje tego mniej :( tak jest, niestety. Ja sie nie odzywam bo facet czasem musi pobyć sam, zrozumieć sam z siebie że tęskni do mnie i potrzebuje mnie.

Gość karolinaaaaa2456
Podobno na facetow najlepiej dziala brak kontaktu albo pewna oschlosc,najlepiej pokazywac im czynem.Przestac tak zabiegac,okazywac,ze zalezy,a zobaczysz ,ze tym razem pierwsza uslyszysz ''Kocham Cie''

kurde jak mi ciezko jest nie pisac...cholera no hehhee poradz mi cos i przemow do mejgo lba...kochana bo ja juz swiruje

pisal pisal juz kocham cie dzisiaj juz dwa razy..ale kurde ciagle mi malo...

Gość ja p....
masz niedosyt bo cały czas czujesz że to jest wymuszone z jego strony. Nie nadużywaj słów "kocham Cię". zagryź zęby i daj radę troszkę go "olać".