Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młodamama25

Małe znowu sie nie rusza a ja juz wariuje...

Polecane posty

nie wiem czy to przez wpływ kafe, książek czy innych bzdur ale odkąd naczytałam sie o ruchach dziecka i ich czestotliwości wariuje. Jeśli małe nie rusza sie intensywnie albo wcale przez np pół dnia wariuje .... Jestem w 21 tyg w jednym dniu małe obkopuje a w drugim wcale go nie czuje....dzisiaj wypiłam juz nawet kawe i nic...

Gość ;;;;;;;;;;;
Kobieto ty masz każdego dnia jakiś problem!!!!!!!!!!!!!!!!! Weź wyluzuj!!!!!!!!! Niektóre kobiety w 21 tygodniu jeszcze wcale ruchów nie czują!!!!! Twoje dziecko śpi przez 95% czasu. Nie czytaj i zrezygnuj z kafe. Inaczej zwariujesz.

Gość ;;;;;;;;;;;
Ilość założonych przez ciebie tematów pod tym nikiem =6

Gość d.z.iunia
Ja czułam ruchy wcześnie tj. od ok. 16 tc. Ale na początku one były bardzo słabe, poza tym wyczuwałam je jak sama się nie ruszałam. Jeżeli dzień był aktywny, to często czułam ruchy dopiero jak się położyłam do łóżka. Teraz jestem w 9 mc i jak mam w ciągu dnia dużo do roboty, to na te ruchy nie zwracam uwagi i potem sama się zastanawiam, czy dziecko dziś kopało. A w końcu na tym etapie dochodzi już do 3 kg, więc ma czym kopać;).

Gość majjjka@@
mama ten sam problem co ty i to nawet teraz:(

Gość Mama Jasiaaa
Twoje dziecko jest tak małe,ze mozesz jeszcze nawet nie czuc jego ruchow.Ja pierwsze ruchy dziecka czulam dopiero w 17 tyg ciazy.Dopiero od 30 czulam pozadne kopniaki.Dziecko spi wiekszosc czasu,jak sie obudzi nie musi wcale kopac.Gdybys byla w 35 i bys nic nie czula caly dzien to wtedy sie mozesz cos martwic.Hehe smieszna jestes,pijesz kawe w takim tyg ciazy zeby dziecko cie kopalo.Tym to tylko mu krzywde wyrzadzasz.Przemysl to co robisz.

Gość ssssssssssssssssssssss
1 kawa dziennie w ciąży nie szkodzi.

Gość d.z.iunia
U mnie na szkole rodzenia położna radziła zjeść trochę czekolady, żeby poczuć ruchy ;). Lepsze to niż kofeina.

Gość Mama Jasiaaa
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5297005 Dziewczyno Ty naprawde masz smieszne prbolemy,tu w 21 tyg ciazy ze nie czujesz ruchow,a tu pszesz ze masz maly brzuch i czy z dzieckiem wszystko dobrze :) Nie schizuj sie,problemy dopiero se zaczna :)

Gość Mama Jasiaaa
Tych postów jest jeszcze duzo,ale nie chce mi sie kopiowac :) Wszystko tylko piszesz o tych ruchach :) Dziewczyno ty chyba juz wiesz o tym wsyztsko i ciagle sie pytasz w kolko o to samo !!!

Gość prampapapapapapapapapap
RIP

Gość 123adam123
czemu szukasz porad na forum? Przecież i tak Cię nie uspokoją. Przejdź się do lekarza, opowiedz mu o swoich obawach, a on Cię uświadomi kiedy i czego obawiać się powinnaś a czego nie.. ----------------------------------------------------------------------- Więcej o dzieciach i rodzicach, uczuciach i seksie w sondażach na www.podane.pl

Gość 123adam123
czemu szukasz porad na forum? Przecież i tak Cię nie uspokoją. Przejdź się do lekarza, opowiedz mu o swoich obawach, a on Cię uświadomi kiedy i czego obawiać się powinnaś a czego nie.. ----------------------------------------------------------------------- Więcej o dzieciach i rodzicach, uczuciach i seksie w sondażach na www.podane.pl

Gość 123adam123