Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzeźwy jak swinia

Czuję że jestem stworzony do wyższych celów

Polecane posty

Gość trzeźwy jak swinia

nie jestem leniem, kiedyś tyrałem po 18-20 h/24 natomiast połówka chce bym poszedł do "normalnej" roboty zawsze goowno z tego wychodziło, tak po prostu jest co się zabiorę za jakiś plan to zrzędzi, ze nie umiem, że nie poradzę sobie, że znowu będzie jak zwykle do tej pory zależało mi na niej, tera mam chyba dość... no ile można smęcić to samo, to poważnie rozwala podjęcie jakiejkolwiek decyzji chyba dam nogę i odżyję bo we dwójkę to degrengolada jak nic, maraz, smęty i nic więcej

A jakie to "wyższe cele" masz na myśli , skoro nie potrafisz nawet zatrudnić się na stałe ? "zależało mi na niej, tera mam chyba dość..."- hahahaha :D "chyba dam nogę i odżyję bo we dwójkę to degrengolada jak nic, maraz, smęty i nic więcej" - trudno się dziwić szpetocie, jaką wypowiadasz. Masz to, na co zasługujesz :P

Gość trzeźwy jak swinia
no nie wiem, może zostanę królem od dłuższego czasu myślę nad tym 🖐️

Gość fiorelcia
ciekawy temat:) którym królem? jakim królem:)? król z koroną? kto? henryk vi odradzam to juz przesyt tego, Ludwik 14 le roi du soleil..krol słonce..panstwo to ja mawiał d;etat c;est moi..rowniez... To musiałby byc extentryczny król z niebagatelna biografią:) Najlepiej ktos extra ale małooklepany w mediach. Moze bedziesz krolem wypraw krzyzowych? joannici templariusze..konie szable zbroja..? leonardo da vinci to czlowiek ktory nawte mial zaczstki maszyn w rycinach, chyba nawet komputera? tu byłoby ciekawie albo Mikołaj Kopernik:D albo Nostradamus... ciekawe zycie i poczynania...był jasnowidzem. musisz ksiazki zrodłowe czytac i materialy prof dr na planete historia bbc i inne.

Gość fiorelcia
na takie cos ida ludzie z iq i fajni;) i trzeb sie postarac a ludzie chca takich rzeczy. cos jak krolowa margot..;) hugenoci emat nieoklepany, bylismy bo to lekcja histy była, a wiadomo ze roche fikcji było.. takie filmy, ksiazki sa surowiej oceniane..np maria antonina 2005 bubel..oklepany temat choc postac ciekawa bardzo.. ciekawy temat to sw inkwizycja...ale to tez juz było miasteczko salem imie rozy..ksiazki filmy