Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z browarem i prezerwatywą

Przeczytajcie a dowiecie sie jak młodzi pielgrzymują

Polecane posty

Gość z browarem i prezerwatywą

Kiedyś , parą lat temu moje 2 znajome z parafii ;) x postanowiły wybrac sie na pielgrzymkę pieszą do Czestochochowy.Wyruszyły z pobliskiej parafii pieszo ,po kilkunastu kilometrach wsiadły do pociągu i dotarły do małej miejscowości 100km przed Czestochową w której były umówione wcześniej z chłopakami , było to pole biwakowe nad jeziorem Tam ,popiły pobalowały ,podyskotekowały ,a do Czestochowy nawet nie dotarły! Wracały w tym samym czasie z pielgrzymami :) niczym gorliwe parafianki , najlepsze córki , a ksiądz M;) pieknie im podziekował :))z nazwiska i imienia :)

Gość ah hajajjajajajaj
Nic nowego :) Gdy ja chodziłam do szkoly sredniej - technikum- była grupa 4 dziewczyn ,znalam je jeszcze ze szkoly podstawowej. Co roku na pielgrzymke, w religii uczestniczyły, co tydzien do kosciola nawet jesli mialy czas !! :D a na boku? co weekend impreza chlanie ruchanie z ze starszymi 20paro letnimi chlopakami ze szkół zaocznych, robotnikami z dyskotek, narkotyki . Na pielgrzymce oczywiscie grzeczne, śpiewaly modlily sie, pomagaly starszym :D no kabaret :D chlopaki podobnie - picie, ćpanie a na pielgrzymkach swieci

Gość pierdpogbnyj
ja byłem na pielgrzymce pociupciać ale nie dał mi żaden

Gość efrbgefbh
ja malo pamietam ze swojej pielgrzymki:)