Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27mala05

POMOCY mam objawy ciąży a test negatywny

Polecane posty

Gość 27mala05

Witam. Pierwszy raz pisze na forum, ale mam problem. @ mi się spóznia już dość długo dzisiaj mam 44dc i nic.zazwyczaj mój cykl trwa 33-35. temperatura ciała jest podwyższona juz 12 dni do 37- 37,4. Robiłam testy ciążowe i wyszły negatywne jeden 3 dni temu rano a drugi dzisiaj po południu. wspomne ze dwa miesiące temu odstawiłam tab bo z mężem uważamy że już najwyższa pora powiększyć naszą zwariowaną rodzinkę. Dokuczają mi bóle brzucha już od kilku dni jakby na @, ale nic sie nie dzieje, trochę częściej odwiedzam WC bo mój pecherz nie wytrzymuje. Temu wszytskiemu towarzyszą białe upławy w dużych ilościach ( i nie mam zadnego zapalenia) Mąz nawet zwróił uwage ze podczas przytulania jestem jakas mięciutka w środku i taka inna poprostu. Nie wiem co myśleć. Chciałabym bardzo dzidziusia, ale co z tymi testami?????? Jak to możliwe że obydwa wyszły negatywne??? PROSZĘ O OPINIE I POMOC

Gość Jakiś Człowiek
Może za bardzo chcesz i masz ciążę urojoną? Przestań tak chcieć. Jak ma być to będzie:).

Gość 27mala05
przyznam,że wogóle specjalnie się nie staralismy ja po tyg opóźnienia przypomniałam sobie ze powinnam dostać @.

Gość Jakiś Człowiek
Jeszcze możesz mieć ciążę pozamaciczną. Ale wiesz, ja się nie znam. Jestem facetem i generalnie robię tu prowokacje i wypisuję bzdury. No ale jak jest poważniejszy temat to staram się zachować normalnie.

Gość a powiem
idz na bete!!!!! test ciazowy poprzez pobranie krwi bedziesz miala 100% pewosc

Gość tez mialam
okazaly sie wodniakiem na jajniku i operacja(sorry nie chce cie straszyc)

Gość 27mala05
z jajnikami i narządami wewnętrznymi mam wszystko w porządku:) bo jestem po dokładnych badaniach

Gość mydestinationnnnnn
po odstawieniu tabletek wcale nie jest tak łatwo zajść w ciążę. Organizm wraca do normy po nawet pół roku, czasem dłużej. I najprawdopodobniej odstawienie tabletek jest przyczyną spóżniającego się okresu. Sama tak miałam.

Gość 27mala05
po ostatnich przebojach miesiączka przyszła 22 sierpnia i od tamtej pory znowu sie nie pokazuje. robiłam 3 testy ciązowe 2 wyszly z bladą nawet bardzo bladą drugą kreską a trzeci wyszedł negatywny. byłam u lekarza tydzień temu i powiedział mi ze mam pogrubioną śluzówkę macicy, ale pecherzyka ciążowego jeszcze nie widać. nie wiem co myśleć chciałabym zrobic Bete, ale na 6 rano pracuje a krew w przychodni pobierają do 8.45;/. Pytanie... Czy to może być ciąża? dodam ze z meżem zaszaleliśmy w Hiszpanii na urlopie i chcielibyśmy żeby ten wyjazd był owocny Proszę o pomoc