Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona555

moj facet naduzywa alko.....

Polecane posty

Gość zrozpaczona555

witam... jestem z chłopakiem niecały rok.. spotykamy się dość często.. Przebywa u mnie tydz czasem dwa.. Nie jest to oficjalne mieszkanie razem... Za każdym razem jak u mnie siedzi pije alko (choc ja tego nie cierpie ) robi sie wtedy wredny,złośliwy,cyniczny,ironiczy etc. mam alergie na niego jednym słowem.. Mówiłam mi kilka razy ze nie lubie jak przy mnie pije bo jest innym czlowiekem.. teraz kiedy nawet jedno piwko chce wypic to jestem uprzedzona i zawsze konczy sie to klotnia :( Jak widzi moja zwieszona mine to na drugi dzien wyjezdza dajac mi do zrozumienia ze nie bede mu mowic co ma robic, ze jak bedzie chcial pic to bedzie... Tylko nigdy nie konczy sie na jednym piwku.. po 4 wlacza mu sie chcec na wiecej.. ja siedze trzezwa a on sam pije.. (przewaznie co drugi dzien) ... Prosilam ..rozmawialam.. to twierdzi ze przesadzam i se wkurza na mnie ze go ograniczam i narzucam mu swoje ''zasady''... Nie wiem jak trafic do niego... jak tak dalej bedzie po prostu sie rozstane :( Nie lubie widoku pijanego faceta :(

Gość jgjkj
ile macie lat?

Gość zrozpaczona555
ja 26 on 31

Gość strullaa
u kochana,niestety ale musisz kopnac go w tylek

Gość zrozpaczona555
wiecie jak mi ciezko ? kocham go.. jak nie siega po piwo to jest super.. dogadujemy sie.. w ogole co tu gadac.. jest innym czlowiekeiem :( Jeszcze nigdy tak dobrze przy facecie sie nie czulam.. Nie przesadzajac ani troche :( Po alko nie liczy sie ze mna... mowi takie rzeczy czasami ze plakac mi sie chce :(

Gość justynaamalinaa
daj sobie z nim spokój.. bo skoro teraz taki jest to co będzie później

Gość niestety ..................
facet się nie zmieni a będzie dużo gorzej, uwierz mi, sama z takim czowiekiem byłam 10 lat. Z każdym rokiem tego alkoholu więcej, więcej głupot robionych po alkoholu, nie cofnie się tego, musiałoby mu się coś stać i to poważnego...mialam znajomego, dużo pił i dopiero jak miał wypadek po alkoholu i zabrano mu prawko i nawet też chyba jakieś zawiasy dostał to przestał pić...w innym wypadku nei zmieni się taki ktoś

Gość zrozpaczona55555
Najgorsze jest to ze przez te jego krzyki i wmawianie mi ze przesadzam ze odbija mi ..czasami sie zastanawiam czy nie ma racji :( ze robie z kogos alkoholika kto nim nie jest... :( No ale co mam myslec jak facet robi to czesto i zwlaszcza ze nie slucha jak prosze zeby nie robil tego przy mnie.. - po prostu zlewa sie na mnie i jego komentarz - kup sobie pieska jesli chcesz go ustawic :( on nie widzi nic zlego w tym ze przyjezdza dziewczyne odwiedzic i siedzi saczy piwsko :(

Gość Nie mogę zrozumieć dziewczyn
Skoro pije to dlaczego z takim utrzymujesz kontakty? Będąc na Twoim miejscu zakończyłabym tą znajomość! Teraz nie mąż i wcale się nie nie hamuje z piciem? Zobaczysz co będzie pózniej.Wez go w odtawke bo marną przyszłość z nim Ci wróżę!

Gość zrozpaczona55555
Wmawiam sobie ze moze tylko to chwilowe.. i pozniej przestanie... wiem ze glupia jestem... ale jak mu powiedzialam ze - alko albo ja- to mnie wysmial i kazal sie je*** w glowe.... ze on nie ma zamiaru rzyc z kims kto go ogranicza i wylicza ile moze a ile nie... On twierdzi ze nic takiego nie robi.. ze chce sobie posiedziec i wupic kilka piwek.. a ja schizuje....

Gość zrozpaczona55555
zyc*