Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzej.......

nie wierze ze jakas kobieta moze zakochac sie we mnie

Polecane posty

Gość andrzej.......

nie wierze

Gość Zmeczony
Pewnie masz racje. Ja tez jestem tego samego zdania,jezeli chodzi o moja osobe.

Gość Zmeczony
I nawet gdyby mnie takze ktos nazwal smieciem,to bym sie nie obrazil,bo cale zycie sie tak wlasnie czuje,jak smiec!

Gość andrzej.......
co we mnie jest nie tak? sam do końca nie wiem faktem jest że nigdy nie miałem kobiety czuje się przez to gorszym i mniej wartościowym człowiekiem koledzy się już żenią a nie trzymałem nawet kobiety za rękę

Gość mk,hk
i słusznie kolego bo kobiety się nie zakochuja tylko szukają jelenia rozpłodopwego

Gość andrzej.......
czuje się nikim jestem facetem godnym pogardy

No koles, jesli jestes uosobieniem negatywnego myslenia to trudno sie dziwic. Nikt nie lubi przebywac z ludzmi, ktorzy non stop narzekaja. Sa u Ciebie jakies pozytywne strony?

Gość andrzej.......
nigdy nikomu nie mówię o swoich problemach jestem raczej lubiany przez współpracowników wiele osób powiedziało mi "jestes w porządku" kłamię że byłem w związkach a nie byłem co mam im powiedziec

Gość mozna zapytac w
w jakim przedziale wiekowym jestes

Gość andrzej.......
mam 28 lat

Gość mozna zapytac w
nigdy nie probowales poderwac kobiety

Gość andrzej.......
próbowałem wiele razy ale nie chciały iśc ze mną np na kawę jestem osoba otwartą, pracuję z ludźmi, nie mam problemów z nawiązaniem kontaktu

Gość bury kot
Jak wyglądasz?

Gość andrzej.......
no niestety nie jestem przystojny kilka kobiet powiedziało mi ze jestem dobrym chłopakiem ale to nie wystarczy

Gość bury kot
Tzn w czym jest problem? W rysach twarzy, wzroście, tuszy, włosach? Może da radę coś poprawić?

Gość Sara Sarenka
Powiem Ci tyle.... Kazda potwora znajdzie swojego amatora!!!! Pojdz do renomowanego fryzjera i powiedz mu, ze chcesz, aby fryzura byla Twoim odzwierciedlaniem, drogo, fakt, ale Twoj wybor... Stan przed lustrem i szukaj, co w sobie lubisz... Co w Tobie moze przyciagnac wzrok?? Oczy? Dlonie? Usta? Nie szukaj zwierciadla!!! Patrz glebiej! Patrz w osobowosc, w milosc, ktora w sobie masz, ale nie badz natarczywy... Pojdz do sklepu z artykulami dla mezczyzn i nie boj sie zapytac o rade! Powiedz, ze chcesz sie zmienic.. My kobiety, uwielbiamy zmiany! Odwagi skarbie! Jestem pewna, ze znajdziesz swoja ksiezniczke!!! Powodzenia!!!

Gość andrzej.......
jestem dosc szczupły pracuje jako policjant nie mam nałogów co ze mnie za facet...

Gość bury kot
Problem raczej nie tkwi w tym, że jesteś szczupły, nie masz nałogów i pracujesz jako policjant. Musi chodzić o coś innego.

Gość andrzej.......
jestem bezwartosciowym człowiekiem skoro żadna kobieta mnie nie chciała nienawidzę siebie za to. coraz bardziej mnie to boli

oi chlopie wspulczuje no wiem ze ci ciezko znam to uczucie bo sam nie jestem przystojny i kobiety mnie nie chca i mam tyle lat co ty

Gość bury kot
Też sądzę, że chodzi o niską samoocenę. Swoją wartość uzależniasz od tego, czy zechce Cię jakaś, ba, jakakolwiek kobieta. A to bardzo odpychające jest...

Gość andrzej.......
nigdy nie okazuje negatywnych uczuc zawsze mówię że wszystko jest ok. chociaż nie jest nie jestem napewno normalnym człowiekiem pod przykryciem faceta z poczuciem humoru kryje się rozpacz niech mnie trafi szlag

Gość andrzej.......
ostatnio raczej nie jestem przygnebiony od jakiegos czasu

Gość ania z kieleckiego
kijem bym cie nie tkneła andrzej

Gość Sara Sarenka
Nie pytaj otwarcie! TZN Pojdziesz ze mna na kawe? To troche jednoznaczne... Powiedz, Np, no dzieki za pomoc, za wskazanie drogi ( najlepszy podryw, ale trzeba go dobrze rozegrac!!!!), czy w ramach podzieki akceptujesz kawe?? Nic sie nie martw, nie jestem zabojca i nie szukam rozrywki... Ty mi pomagassz, ja Ci stawiam kawe.. (Wszystko w tonacji Twojego glosu i w zaufaniu do siebie samego) Nie? Co moge dla Ciebie zrobic w ramach podzieki? Nic? Ok.. Zrozumialem... Nie chcialem Cie urazic... (nie badz smutny, wystarczy usmiech)... Daj mi znac w razie nastepnego prolemu! ( zawsze miec przy sobie dlugopis, ktory pisze na ludzkiej skorze), napisze Ci moj numer telefonu... Powiedzmy, ze to takie ubezpieczenie prywatne... Nie? Ok! Napisze na murze! I bede jak Tommy Lee Johns w sciganym! Bede! Twoja pilka kwiatku!

Gość ania z kieleckiego
28 letni prawiczek powinienes byc opisany w jakiejś ksiązce naukowej jako przykład dziwoląga chodzacego po tym swiecie wolałabym umówic na randkę z jakimś dresem niz z tobą