Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tygrysek xxxxx

jakie produkty najbardziej lubicie z Biedronki ?

Polecane posty

Gość tygrysek xxxxx

jw

ciasto francuskie! nawet najdroższe są gorsze od tego biedronkowego W ogóle lubię ten sklep. Jestem ich chyba najbardziej dochodową klientką ;P

Gość mibawa
flaki wołowe

Gość Verooona
Ciasto toffi;-) Dobre produkty, niskie ceny;-)

Gość tygrysek xxxxx
ja lubię : - babke na oleju palmowym z żelem truskawkowym w środku w polewie czekoladowej - bagietki pszenne z masłem czosnkowym - draże kokosowe (takie same jak draże korsarz) - popkorn - chipsy orzechowe -serek waniliowy mleczna kraina - kefir tola -winogrona czarne -musli zbożowe yust -chleb tostowy -wode polanice zdrój

jeszcze zapomnialam o jogurcie jagodowym albo gruszkowym za ok 60 gr. pycha lepszy niz te wszystkie danony i jogobelle

dobre jest jeszcze Cappuccino czekoladowe i jogurt z musli malinowym.

Gość tygrysek xxxxx
ja jeszcze dodam że lubie -serniczki te w kubeczkach z galaretką -kaszka manna

Gość o ja p..rdolę
prócz soku 100 % Jabłkowego , SOKU, to nic CZY WY CZYTACIE SKŁAD A JEŻELI CZYTACIE TO CZY ....... ROZUMIECIE ?

Gość bkbjkbd
Dla biedronki produkuje towar wiele dobrych firm. Biedronkowe zele do twarzy (za 5zł) produkuje Tolpa chociazby, soki bodajze Hortex. Ja lubie czipsy top chips, lody litrowe, jogurty, cole, platki kosm. z aloesem, sol do stop, chusteczki higieniczne, wkladki. fajny sklep, wszystko stamtad lubie :D

Gość o ja p..rdolę
A CO TO JEST DOBRA FIRMA ? taka co ma kasę na reklamę i widzisz lub słyszysz jej nazwe kilka razy dziennie ?

a wydaje Ci się że w produktach z Delimy jest mniej chemii? w tych ekskluzywnych może tak, ale sok z biedronki Hotrexu smakuje tak samo i tak samo truje

Gość lepsza_ja
ja generalnie nie boję sie jedzenia z biedronki :) cenowo wypada bardzo konkurencyjne w stosunku do innych sklepów, jakościowo natomiast zwykle nie odbiega jakoś szczególnie. ale sprzętu agd czy rtv bym się nie odważyła kupić... wolę coś z przeceny w avansie, ale firmowego, a nie jakiegoś no-name'a...

Gość islam to smierc
a co do sprzęty to jest ten sam co sprzedaje media xpert kupiłem router za 50 zł tp link i ten sam tp link w media xpert kosztował 120 zł

Gość zygizygiduna
NIC

Gość btfthbt4h
nigdy nie widzialam tam bagietek z maslem czosnkowym moze w wybranych biedronach?

Gość psi fryzjer
a ja mam cichą nadzieje, ze nikt z was nie kupuje miesa mielonego z indykiem... :O czytal ktos z was sklad? jest tam kilkadziesiat skladnikow- ok 50% miesa, reszta to skrobia ze wszystkiego co sie da, masa konserwantow i np sok z burakow, bo normalnie taka padlina nie mialaby czerwonego koloru... jesli ktos ma takie mieso w lodowce, to bardzo prosze niech napisze tu sklad, ku przestrodze... a z biedronki lubie: olej, papier toaletowy, reczniki kuchenne, jogurt grecki, maslo oselkowe

Gość myself01010
- pepsi pakowane po 4 sztuki za 5 zł (w sklepie jedna kosztuje ponad zł) - cukierki karmelowe bardzo tanie podobne do drogiego tofifi - bułki z ziarnem pyszne - bagietki z sosem orzechowym - śmiesznie tanie ciastka podobne do delicji - pizza biedronka (2 sztuki za 5 zł) szok - przeróżne śmiesznie tanie wafelki śmietankowe już dawno kupiłam sobie megapraktyczny kufeł na kosmetyki, duży, czarny praktyczny z lusterkiem rozsuwany za śmieszne pieniądze, potem taki sam widziałam na allegro z 3 razy większą ceną lub krzesło do siedzenia (gdy ktos przyjdzie by sobie siadł obok mnie) za niecałe 20 zł fajnie nowocześnie wyglądające, składane i praktyczne takie samo widziałam w jysk za 40 zł :)

Gość myself01010
- pepsi pakowane po 4 sztuki za 5 zł (w sklepie jedna kosztuje ponad 5 zł) **

Gość malinowa_nerwica
PRYNCYPAŁKI ;)

Gość biedronka jest droga
osełka 6 zł netto, lidl 4 zł

Gość raczejże nie inaczej
Generalnie biedronka ma jakościowo produkty b.dobre;) Ale zauważyłam że towar nie jest jednakowy w tych sklepach U mnie są aż 3 biedronki na osiedlu i jak w jednej są bagietki z masłem czosnkowym a nie ma ciast ala delicje to w drugiej nie ma bagietek a są ciasta a w trzeciej z kolei nie ma czegoś tam jeszcze a coś inne jest;) Ja najczęściej i najchętniej kupuje: -kaszke( podróbka kaszek znanej firmy) -serek wiejski -groszki(ktoś już tu wspominał podróbka korsarzy pyycha;) -takie płatki ryżowe naturalne -oczywiście bułeczki - chipsy top chips są pyszne ale chwilowo nie jadam;) - warzywa owoce,chemia -sok fit marchewka