Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ecie pecie co powiecieeeeee

Dziś termin porodu, a tu dzidzi ani widu ani słychu...

Polecane posty

Gość ewelcia7676
Spokojnie ciesz sie ze jeszcze dzidzi nie ma, posprzataj w domu, albo spedz czas z mezem. Został ci góra tydzien, ciesz sie spokojem dopóki mozesz;)

Gość niuu
no wg teorii to ze 2tyg. możesz jeszcze poczekać. Ale czasem nic a za chwilę poród. :)

Gość Adel850
Ja tez w dniu porodu bylam u lekarza. Wszystko bylo OK. ktg, wody. Kazali isc do domu i za 4 dni znowu na ktg przyjsc. Maz sie wyluzowal, ze to jeszcze czas. Posiedzial do 00.00 na kompie a mnie o 2:30 wody odeszly i pojechalismy do szpitala :-) Dzidzi przyjdzie kiedy bedzie chcialo :-) Powodzenia zycze!

Gość ewelcia7676
Ja tez rodzilam po terminie. Tez bylam u lekarza w dniu terminu i kazal mi po 7 8 dniach jechac do szpitala, to beda wywoływac.

Gość martitis
ja ci radze jedno posprzataj , umyj okna porod gwarantowany wiem po sobie :) zaczelam przezd porodem sprztaac jak szalona wszystko lacznie z oknami , o polnocy dostalam skurczy :)

Gość Livia_85
Spokojem z mężem to można się cieszyć przed ciążą. Teraz to już tylko oczekiwanie w napięciu i pewnie trochę już też zmęczenie.

Gość ah zazdroszcze ci :D
tez bym juz chciala a tuy jeszcze tyle czsu zostalo do konca ahhh

Ja co drugi dzień mam chodzić na ktg, jak przez najbliższe 7 dni nic się nie zmieni to na oddział. Ale co sprzątać, jak u mnie w chacie już się błyszczy :) Mi już dawno się syndrom takiej kwoki włączył, co jedna plamka na oknie - dawaj szorować wszystkie w domu. I tak bylo np. wczoraj - niedziela, a ja okna myłam. I też myślałam, że to coś przyspieszy. I za przeproszeniem diupa :)

Gość :):):):):):):)
Spokojnie, spedzajcie jak najwiecej czasu razem, odpocznij bo po urodzeniu nie bedziecie mieli ani chwili dla siebie:)

Gość niuu
Nikt ci nie powie jakie będzie twoje dziecko. Sama mam dwójkę i są zupełnie różne -jedno tak mnie zajmowało że nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić na początku a drugie wręcz bezproblemowe.