Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dedaczek

Co myslicie o takim zachowaniu młodego wdowca?

Polecane posty

Gość Dedaczek

Znajomi byli młodym małżeństwem, pobrali się w kwietniu br. Oczywiscie dzidzius był w drodze, ale podobni kochali się więc zrobili to równiez z miłosci. Niestety dziewczyna była przewlekle chora (toczeń) i po porodzie w lipcu zmarła, co było szokiem dla wszystkich. Chłopak podobno po kliku (8-10) miesiącach zaczął sie spotykac już z inna dziewczyną, teraz sypia u niej biorąc synka. Tescie są oburzeniu, bo oznacza to dla nich brak szacunku dla zmarłej córki. Lubili Go, ale teraz jego zachowanie dla niech jest niezrozumiałe, nie minął rok a ten ma nową kobiete i bezczelnie u niej nocuje, poczatkowo wszystkich okłamując. Czy mają rację, czy jednak tak młody chłopak (24 lata) ma prawo juz teraz spotykac się z inna kobietą? Pytam, bo jestem ciekawa Waszych opinii, dla mnie jednak zbyt szybko otrzasnął sie po smierci swojej zony ... ale no własnie, ale

Gość zejdi
według mnie tez za szybko

Gość O co lotto?
A może to jest jego sposób,żeby się nie pogrążyć.Według mnie lepsze cos takiego niż popaść w głęboką depresję.U mnie w rodzinie była podobna sytuacja.Kuzynka miała narzeczonego który popełnił samobójstwo,a 8 miesięcy po tej sytuacji wyszła za mąż za mąż.

Gość kijuhygtf
Może chce po prostu zapomnieć. To straszna tragedia, więc szuka oparcia. Z drugiej strony możliwe, że się zwyczajnie zakochał, bywa i tak, choć minęło niewiele czasu.