Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rockowadziewczynaaa

Gdzie poznać ludzi o podobnych zainteresowaniach?

Polecane posty

Gość Rockowadziewczynaaa

Proszę o propozycje.

Gość kamienieSzalchetne123
Na rockowych forach.

Gość Rockowadziewczynaaa
Znacie może jakieś portale, gdzie można byłoby znaleźć ludzi do korespondencji listownej/ mailowej.

Gość Rockowadziewczynaaa
Interesuję się malarstwem, literaturą, modą, Bałkanami, muzyką trochę piszę, maluję. Słucham takich wykonawców jak Gogol Bordello, IAMX, Siddharta, Current 93, Nature&Organisation, Beirut, Nick Cave, Patrick Wolf, The Beatles, Depeche Mode, Marc Almond, Dead Can Dance, Muse, Irfan, Queen, Grechuta, Cohen.

Gość Rockowadziewczynaaa
To nie ten wątek ;)

Gość Rockowadziewczynaaa
Strasznie brakuje mi ostatnio kolegów i koleżanek, nie mam się z kim spotykać, nie mam z kim chodzić na koncerty, gawędzić.

Gość iuyhtg
Ciekawe masz zainteresowania i gust muzyczny, więc pewnie nie znajdziesz sobie znajomych, z którymi się dogadasz. ;) Sad but true.

Gość Rockowadziewczynaaa
Tutaj może rzeczywiście być ciężko, ale postanowiłam jednak spróbować, chociażby dowiedzieć się od was, czy znacie jakieś portale, gdzie można poznać nowych, ciekawych ludzi ( i to nie w celach matrymonialnych).

Gość a daj spokój
up up up up

tutaj zaraz życzliwi Cie wyszydzą ;) poprzeglądaj portale randkowe czy jakieś fora tematyczne, na pewno kogoś do rozmowy znajdziesz. choć nnie powiem, na kafeterii może też się uda :D

Gość nebelhexe;)
...może na www.darkplanet.pl ciekawy portal, jest możliwość wyszukania użytkowników z danej miejscowości,wiec możesz się do kogoś odezwać :)

Gość ZIGFI
Znajdź mnie chętnie pogadam

Gość Rockowadziewczynaaa
A gdzie jesteś?

Gość Sybilla331
Na forach można spotkać fajne osoby, które mają podobne zainteresowania. Wszystko zależy od tego, co Cię kręci lub jakich znajomych szukasz. Ja z uwagi na moją niepełnosprawność często korzystam z forum dla niepełnosprawnych na portalu http://www.rampa.net.pl/ i poznałam u wiele wartościowych osób, z którymi nawiązałam fajne, trwałe relacje, mimo że często mieszkamy setki kilometrów od siebie.

Gość gość

Wystarczy Ci telefon 🙂 ja się przeprowadziłam do Wrocławia to faktycznie była trochę samotna, ale to miasto nigdy nie śpi, wystarczy znaleźć ludzi, którzy też będą się chcieli bawić. Ja znalazłam swoją paczkę znajomych przez BuddyApp i po prostu umawiamy się na koncerty czy na piwo 🙂 Przez apkę możesz tez poszukać nowych wydarzeń 🙂