Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dla inteligentnych Osób

Jak znaleźć pewną osobę na facebooku - znam tylko imię i nazwisko

Polecane posty

Czyli mało. Nie wiem z jakiego jest dokładnie miasta. Jest to moja znajoma ze studiów, może nie jakaś dobra znajoma ale często rozmawiałysmy. Wpisuje jej imię i nazwisko w te wyszukiwarkę i niestety wyskakuje przeszło sto tys. Takich samych nazwisk. Jakieś pomysły

Gość opkokopkop
Spróbuj przez Google

Nie mam jej maila niestety. Nie jest ona z mojej grupy. Ogólnie rzadko korzystam z tego całego fb może z tego względu że gimnazjum już dawno za mną.. Macie jakieś pomysły

Wpisałam jej dane w google - większa masakra niż na samym fb

Gość opkokopkop
Wpisz może "imię naziwsko facebook" i tę szkołę, do której chodziłyście

Szkole do której chodziłysmy. Ok wpisałam nawet próbowałam tak ze swoim nazwiskiem - nie wyszukałó. Fb to nie nasza klasa :)

Wiek zawiezilam, województwo to samo ale to w dalszym ciągu nic nie dało, wciąż masa ludzi. Popularne imię i nazwisko :/ próbowałam już tego wszystkiego dlatego pisze tu może ktoś jest pomysłowy..

Nikt nie ma fb wiem że to modne wśród młodzieży, wiem też że pełno tu nastolatków ;) dalej młodzi pomóżcie koleżance

Gość 22 lata czuje koniec swiata
wpisz w google jej nazwisko i nazwisko Waszego wspólnego znajomego, który też prawdopodobnie ma facebook ;) ale w taki sposób: "anna kowalska"+"jan brzęczyszczykiewicz" muszą być te cudzysłowia i plusik ;)

Gość whowhowho
A może spróbuj znaleźć ją najpierw na naszej klasie, tam możesz odszukać swoją szkołę, klasę itp. Zobacz, może tam jest. Jak zobaczysz miejscowość, to wtedy może łatwiej będzie na facebooku. Albo druga możliwość, znajdź jakiegoś jej znajomego o nazwisku mniej popularnym i poszukaj u niego w znajomych, może ją ma. :)

Niby wszystko fajnie, ale jest jeden problem. Pisałam że znam ja przelotnie, ze studiów. Nie znam więc jej znajomych. Ale dzięki za chęci. A wy jak znalezliscie swoich znajomych np z liceum

Gość whowhowho
Ja kiedyś szukałam kolegi ze studiów, ale 3 lata starszego i z innego kierunku. Kontakt jakoś nam się urwał, chciałam zobaczyć co u niego, no i go nie znalazłam, bo nie bawi się w takie rzeczy. też imię i nazwisko bardzo popularne. Ale zobaczyłam go kiedyś w moim mieście (również tym, co studiowaliśmy), okazało się, że jest radnym naszego miasta hahaha.I nawet gadaliśmy ze sobą.

Gość Gryf
W wyszukiwarka Google wpisz znajdź osobę i wybierz opcje na samej górze uzupełnij dane i jeżeli ta osoba ma jakiekolwiek konto lub coś po sobie zostawiła w Internecie zostaniesz o tym powiadomiona.

Gość pomocnica77
Albo poszukaj jej przez strone ksiazkatelefoniczna info :D

Gość Fezbuk

Mam pytanie jak znajdę po imieniu i nazwisku