Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orgasmoo....

dziewczyny,ogladaja sie za wami faceci?

Polecane posty

Gość orgasmoo....

hmmm?

Naturalnie. Mozliwe jednak, ze z dokladnie odwrotnych powodow niz bym sobie zyczyla:D

Gość fefdefwe
ogladaja sie ale same wieśniaki, czasem jakis fajniejszy spojrzy :P

Gość iyoiop
exkijuzmi-co masz na mysli?

Gość kjljkl;
fefdefwe-jakie to sa wiesniaki?

Gość aggagaga546647
Jak byłam dorastającą dziewczyną (13-14 lat) zawsze gdy wychodziłam z mamą na zakupy, spacer to szłam z jakieś 0.5-1metr przed nią. Po powrocie do domu mama zawsze mi mówiła, że faceci oglądali się za mną, wystawiali głowy z samochodów, mówili 'ale ładna' ;)

Gość fefdefwe
tacy wiesz, ze bym nie chciała z nimi nawet poflirtowac, dziwnie sie patrzą , wiedac ze dawno kobiety nie mieli i gapią sie na kazda, mówie teraz o imprezach

Gość njkbfdk
zawsze

Gość whit dae ye daye?
Jasne. To zawsze poprawia mi humor. To super uczucie-widzeć potwierdzenie własnej atrakcyjności w męskich oczach. Niskie i płytkie, ale cóż poradzę, jestem próżna. Nie wiem tylko, czym będę poprawiać sobie nastrój na starość. Pewnie alkoholem:D Co tam, póki co jestem młoda i hojne rozporządzam swym powabem;)

Gość whit dae ye daye?
cenzura Kafe za nic ma ortografię. ho ojnie tam miało być

Gość kjljkl;
exkjuzmi-nie uwazasz sie za trakcyjna?

Gość nnjjhuh
Mi wlasnie wczoraj corcia 12letnia mowila ze soe non stop jakiz facet oglada to jest mile pomimo ze do chudzielcow nie naleze grubasem tez nie jeztem a mam jjz 34lata:-)

Nie uwazam sie za pieknosc a zdarza sie, ze gapi sie co drugi, czasem komentuje lub wychyla sie z auta.No.

Gość kersija
jak byłam młoda to robiłam furore na ulicy , wszyscy na mnie patrzyli, faceci zagadywali teraz jak mam wiecej lat to jestem poważna dostojna pani ale czasem jakiemus starszemu facetowi sie spodobam :D ostatnio w supermarkecie facet mnie podrywał , w wieku ok 52 lata , powiedział mi że jestem zgrabna :D a do szczupłych nie należę , no ale on tak uważał przynajmniej pośmiałam sie trochę :)

Gość nnjjhuh
Zgrabnosc ze szczuploscia niewoele.ma wspolnego bo jak chudy patyk ma krotkie nozki lub woelki leb to nie zgranny a jak kravlejsza kobitka ma dluvie nogi i jezt prpoorcjonalnie zbudowana to jezt super

Gość kewlnwefnewf
Zawsze sie oglądają i z samochodów i na ulicy ,ale nie uważam żeby to akurat była jakaś nobilitacja bo oni się za wieloma dziewczynami ogladaja

Gość kewlnwefnewf
Raczej powodzenie jest nobiltacja jakaś tzn ilu facetów chce sie z wami umówic no i oczywiście jacy to są faceci a takie ogladanie sie o niczym nie swiadczy uważam ,ze i za przecietnymi sie ogladaja