Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikeaaaaaa

Kobiety - co zrobiłybyście w takiej ciekawej sytuacji:D

Polecane posty

Gość ikeaaaaaa

Jesteście w takiej sytuacji: -macie z mężem duży kredyt za mieszkanie do spłacenia a szef proponuje Wam 500 000tys zł za przespanie się z nim. A. decydujecie się na taki krok? B. mówicie o tym małżonkowi? Jeśli nie to jak wyjaśniacie taki zastrzyk gotówki jeśli wasza pensja wynosi ok. 2000tys zł? Albo nawet mniej? Sytuacja hipotetyczna chociaż moja znajoma dostała podobną propozycję. Tak mnie naszło i zastanowiłam się co ja bym zrobiła.

Gość sssssssssssssss
Nie. Biorę dyktafon, seksownie się ubieram i idę do szefa. Wtedy rozmawiamy o tym i prowadzę rozmowę w taki sposób, że szef przyznaje, że próbuje mnie przekupić. Idę z tym do sądu, do wiadomości, szef wylatuje, dostaje grubą kasę i zadośćuczycienie - epic win ! :classic_cool:

Gość ikeaaaaaa
Nieźle:D Gorzej jesli szef wczesniej jakoś wyszpera dyktafon;)

Gość ikeaaaaaa
Historia - banał. Ale jeśli ma się kłopoty finansowe? Z drugiej strony jesli ma się udane małżeństwo to to może być początek jego końca. Głupie ale zapewne wiekszość kobiet kilka razy by przemyślała. Ja bym się nie zdecydowała chociaż przeszła mi myśl jak to by fajnie było mieć taką kasę.

Gość scenariusz z filmu
Prawie jak w "Niemoralnej propozycji" Tam był 1 mln $- zarządaj więcej :) ...a skutek- rozpad małżeństwa.

Gość nieudacznica życiowa
Ja bym się przespała, szkoda, że takiej propozycji nigdy nie otrzymam:P