Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martynkaa_19

czy mogłam zajsć w ciażę?

Polecane posty

2 tygodnie temu kochałam się z chłopakiem, był to rpawdopodobnie dzień mojej owulacji. Mielismy zabezpieczenie, gumka nie pekła, zsunęła sie troszke przy wyjmowaniu członka z pochwy po wytrysku. Za 2 - 3 dni spodziewam sie okresu, boli mnie brzuch tak jak przed nim i piersi... martwi mnie jednak to, ze mam gorzki smak w ustach i rano mierzyłam sobie temperaturę, wynosiła 36,8, a teraz przed chwilą 37,6 ! mierzyłam ja w pochwie... strasznie się martwię, nie jestem gotowa na bycie mamą. Jak myslicie, duze prawdopodobieństwo, ze zaszłam w ciążę? Błagam o odpowiedź. Piszę juz tu którys raz, ale nikt nie udzielił mi racjonalnej odpowiedzi...

Skoro nie pekła to jest Małe prawdopodobieństwo ciąży- temp. masz z nerwów. Poczekaj kilka dni, jak okres sie nie pojawi to zrób test.

Gość niuu
Czy ty w ogóle czytasz co się do ciebie pisze? Bo mam wrażenie że nie. Pisałam ci o temp. już a ty dalej swoje. To ci odpowiem inaczej: Tak, zaszłaś w ciążę. Pasuje taka racjonalna odpowiedź? :O Jak do ściany!

tylko, ze ja nie mierzę temperatury codziennie, tylko dzisiaj zmierzyłam... a to, czy zaszłam, czy nie, to juz będzie inna sparawa, jeśli nie dostane okresu... ja pytam tylko, czy duze jest prawdopodobieństwo...

Gość niuu
No to po pierwsze że nie mierzysz a po drugie wołami napiszę: MIERZYSZ TYLKO RAZ DZIENNIE RANO PRZED WSTANIEM Z ŁÓŻKA! Potem już nie bo ruch zwiększa temp. Kumasz?? A prawdopodobieństwa ci nikt nie wyliczy bo to nie matma żeby rozwiązać zadanie. Moim zdaniem mała możliwość ciąży ale czy to do ciebie w ogóle dotrze co inni piszą. Czekaj na ten okres i skończ schizy bo ci się okres spóźni przez to.

Na 99% nie będzie ciąży. Gdyby gumka pękła to rozumiem, ale zsunięcie się przy wyciąganiu hmm. Ogólnie większe prawdopodobieństwo zajścia jest w dzień-dwa po owulacji a nie w dzień owulacji. Nie zdziw się, jak okres się trochę spóźni, bo stres Ci go przesunie o jakieś 4 dni :) Wkręcanie sobie ciąży to duży stres, ale każda z nas to przechodziła (chyba).