Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka.ja.aj.akat

Nie wiem co mam robić...

Polecane posty

Gość Taka.ja.aj.akat

Mam ponad roczne dziecko z mężczyzną którego kochałam, ale który mnie zdradzał- jeszcze zanim zaszłam w ciążę i w jej trakcie. Zawsze uważałam że zdrady się nie wybacza i taką też postawę przyjęłam. Mimo jego chęci naprawienia wszystkiego, odmówiłam. Radzę sobie dobrze samodzielnie, odżyłam i nie szukam poważnego związku. Jednakże dziś trochę pękłam i zaczęłam się obwiniać. Były przyjechał do synka- Mały bardzo się ucieszył i tak wtulił się w ojca, patrzył na niego. A gdy ten chciał wyjść to już w ogóle nie chciał go wypuścić. Serce mi się teraz kraje. Bo czy nie odbieram dziecku ojca? czy nie powinnam schować swojej dumy i spróbować choć wrócić do siebie. tak aby syn mial oboje rodziców razem. Mam mętlik w głowie. Czy jest tu kobieta która przeżyła zdradę a mimo to jest dalej z partnerem?

Gość zdradzil raz zdradzi 2
W tym zwiazku nie ma milosci. Chcesz byc z obcym czlowiekiem dla "dobra" dziecka??? wlasnie czasem lepsze jest to niz jakby mialo sie wychowywac w domu bez milosci.wiem co mowie bo sama jestem z takiego domu gdzie ojciec byl dla mnie ok,matka tez ale razem sie nie dogadywali i tkwili w tym dla niby dobra,a to sie na mnie tak odbilo ze teraz sie tułam po psychiatrach. lepiej zeby widywalo sie z ojcem a bylo z toba,wyjdzie mu na dobre

Gość Mmmmhhee
Dokladnie. Zdrady się nie wybacza.