Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyok

Piszecie do facetów jako pierwsze?

Polecane posty

Gość yyyyyok

niekoniecznie swoich partnerów, np. podczas flirtu itp. ja nie lubie, mam wrażenie że facet jesli chce to jego zadnaiem jest kontakt, a ja mu sie narzucam, pewnie błędnie czasem, zdarza sie ze facet czeka na ruch kobiety> jak myslicie ;p

Gość kobieta pierwsza tylko
się rozstaje, nawet do loda trzeba ją nagabywać :classic_cool:

Gość nanananananana
ja też nigdy, jesli facetowi zależy to znajdzie sposób zeby sie z Tobą skontaktować, chocbyś sie pod ziemie schowała to Cię znajdzie:)

Gość buahahahahhaha::DDD
mam kumpla, który stwierdzil, ze nie powinno być tak, ze zawsze faceci pierwsi piszą itd. Ok, ale z tego co widzę to ja piszę do niego cały czas pierwsza. Gdy tego nie zrobię milczy tygodniami, az w koncu pisze z wielkim zalem, ze mam go gdzieś..

Raz mi się zdarzyło napisać jako pierwsza i nawet zaprosiłam pierwsza na randkę. Teraz jesteśmy zaręczeni.

Gość nigdy nie napisałam
pierwsza a teraz nie wiem skąd mam siłę żeby nie napisać:( ale nie mogę tego zrobić :(:(:(

Gość yyyyyok
nieeee no bez paplania o równouprawnieinu, to zwykłe pytanie, bo mówi sie ze facet do zdobywca, wiec moze woli sam zdobywać? a co tu zdobywac jak króliczek sam sie na tacy polozy i bedzie czekać na konsumpcję ;p

Gość jestesukinsyne
no wlasnie , ja jestem facetem tez nigdy pierwszy nie pisze bo powinna kobieta ukazac iz sie mna interesuje

Gość anneagre
Na początku znajomości nie piszę nigdy pierwsza (chyba, że bardzo mi zależy i jest to raz na jakiś czas), ale do swojego chłopaka tak. Czasem ja, czasem on.

Gość yyyyyok
ale mimo wszystko swiat jest tak ułożony ze to mezyczna prosi o rękę itp. wiec moze powinien tez pisać pierwszy, sama nie wiem dlatego zadałam takie pyt. :P ja z reguły nie pisze, choc czasem sie zdarza, ale wtedy zle sie czuje ;p

Gość anneagre
Jak jest się w związku to normalne, że obie strony się odzywają, ale kiedy nie to raczej facet powinien pisać :)

Gość feefef
NIGDY NIE PISZE PIERWSZA!!!!

Gość yyyyyok
coś w tym jest ;p

Gość yyyyyok
zostawiam feministki w spokoju,ja jednak wolę jeśli facet przejmuje inicjatywę.

Gość ola wiola
A ja do mego meza pisalam czasami pierwsza. Bo dlugo 'kumplami' bylismy ;) i nie raz pisalam ze 'idziemy na pifko idziesz z nami?' :P W ogole to chyba zalezy od czego w zwiazek wchodzisz :P Bo jak juz bylismy razem to tez przeciez nie bede czekala az sie pierwszy do mnie odezwie bo sie znamy jak lyse konie i nie uwazam zeby czemus to mialo zaszkodzic. I jak widac nie zaszkodzilo ;)

Gość a co mi tam!
ja pisze pierwsza, żeby nie myslal, ze kolejna ksiezniczka nie potrafi przejac inicjatywy tylko czek i czeka

Gość Brunetka informatyczka
Ja odezwałam się pierwsza do faceta. Jesteśmy szczęśliwą parą :) Czasami nie warto kierować się stereotypami.