Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oyuo

Chłopak chce ze mna zerwac bo mowi ze nie bede z nim szczesliwa!!

Polecane posty

Gość oyuo

bardzo go kocham . jakies 5 dni temu jeszcze mówił ze mnie bardzo kocha ze ma wspaniałą dziewczyne. pisał mi wczesniej jeszcze ze mógły sie ze mna juz ozenic i miec dzieci. naprawde byłam z nim szczesliwa. wczoraj on niby pił i był pijany tak jak sam mi pisał .Wczesniej jeszcze pisał czy znalazłabym transport na dyskoteke (bo on naprawde nie miał jak ale nie wazne) pisałam ze nie bardzo itp . mówił ze szkoda ze picie mu tylko zostaje no i podobno poszedł pic i zaczął mi pisac cos takiego zebym sobie znalazła lepszego chłopaka a nie takiego pijaka jak on i głupiego człowieka. i dalej rozmowa wygladała tak: On: "Bedzie ci sie lepiej żyło, znajdziesz sobie lepszego" ja: "ale dla mnie ty jestes najlepszy i zrozum to bo cie naprawde kocham i nie mow tak bo mnie ranisz w taki sposób. a jak ty juz nie chcesz ze mną byc to to powiedz i bedziesz miał z głowy!" on:"Chce tylko zebys była szczesliwa zegnaj" ja:dlaczego zegnaj? on bo znajdziesz sobie sto razy lepszego niz ja ja wiec to koniec naprawde? on: "nie chce zeby to był koniec ale to bedzie lepsze dla cb" ja: ska ty mozesz wiedziec co moze byc dla mnie lepsze! on: Twój tata jest chory na to co i ja, wiesz sama jak to jest przejebane. nie chce ci głowy zawracac. po co masz to przezyc to samo zo z twoim tata. a ja i tak pije to po co ci takiego ja ja. ktos inny jest stworzony dla cb ja: nie wiem czy ty tak bardzo mnie kochasz ze chcesz dla mnie dobrze czy az tak bardzo chcesz sie mnie pozbyc. on:tak bardzo cie kocham. i chce zebys była szczesliwa ja: bede szczesliwa z tobą. on: "nie bedziesz" ja: " nie decyduj za mnie, nie wiesz z kim bede szczesliwa!" on: "bede cie tylko ranił pewnie" ja: "jak mnie kochasz to staraj sie tego nie robic: on: "Magda prosze odpusc sobie mnie prosze :( " ja: " nie rozumiem dlaczego?" "myslisz ze bedzie mi tak łatwo przestac cie kochac?" on: "pewnie nie ale przejdzie ci napewno" ja: " jeszcze mi powiedz czemu akurat teraz ze mna zerwac a nie wczesniej przeciez tak samo wiedziałam ze jestes chory i ci to nie przeszkadzało i było nam razem dobrzewiec czego akurat teraz chcesz to zepsuc?" on: "bo pije sobie i nie wiem" ja: " musisz mi powiedziec prosto w oczy ze mnie nie kochasz i nie chcesz ze mną byc wtedy to bedzie koniec" on: "tego ja ci nie powiem bo tak nie jest" ja: "jakby tak nie było to byś mnie nie zostawiał tak nagle wiec nie kłam chociaz tyle" on: "Nie kłamie ! Kocham cie !!! I nie mam zadnej na boku!!! " ja:to nie moze byc tak jak bylo ? on: "nie wiem co robic mam" ja: chcesz byc szesliwy to mnie zostaw i nie przejmuj sie jak ja sie bede czuła" on: "ja chce tylko zebys ty była szczesliwa" ja: nie chcesz, nie obchodzi cie to.. jakbys naprawde chciał.......... on: Kocham cie naprawde!!! ja: juz mi nawet nie chce sie w to wierzyc. :( on: to predzej zapomnisz :( pa jak wytrzezwieje to pogadamy ja:powiedz mi jescze dlaczego mnie tak traktujesz nigdy nie byłes taki dla mnie? on: " nie wiem co sie ze mną dzieje sam nie poznaje siebie" ja: znudziłam ci sie on: Nie! Dziwny sie robie! ja: To przepraszam ze ci tak głowe sobą zawracam wolisz isc sobie pic i nie wiadomo co tam robic, wolisz to od miłosci, rozumiem tylko zebys tego kiedys nie załował. i prosze powiedz mi ze mnie nie kochasz najlepiej prosto w oczy wtedy bedzie mi o wiele łatwiej . I wiesz co nie musisz juz nawet odpisywac.

Gość skoro to tak duza przeszkoda
na co choruje?

na padaczke. prosze nich ktos mi os dorzadzi. wczesniej mu to nie przeszkdzało ze jest chory.... od soboty na weselu jak sie napił taki dziwny sie zrobił ;(

Gość dzieciak z niego, jak mozna
zrywać z kimś przez gg czy tam sms? :o ile wy macie lat? :o swoją drogą niezła ściema, chlopak wymyslil bajeczke o chorobie mimo ze sama pewnie od poczatku wiedzialas ze jest chory i jakos bylo ok a teraz pierdoli ze bedziesz nieszczesliwa :D Typowa sciema facetow jak szybko zerwac z laską dla innej bez tlumaczenia sie :D Olej debila, nie warto z takim być, w dodatku pijak :o I po co się jeszcze przed nim błaźnisz błagając o miłość skoro widać ze on cie nie kocha?

ja tak bardzo go kocham :(:( planuje dzisiaj pojechac do niego i powiedzciec mu w twarz wszystko wygarnąc i zeby widział jak mnie rani..

Gość skoro to tak duza przeszkoda
a moze jak jest pijany wtedy ma tylko smialosc mowic o problemach z jego strony przy czym zaznacza ze chce twojego szczescia i dlatego cie zostawi bo chce twojej reakcji? chce wiedziec czy mimo wszytskich tych problemow na pewno chcesz z nim byc, a na trzezwo normlanie nie potrafi o tym gadac

ale juz mówił wiele razy na trzezwo czy napewno chce z nim byc. kiedys mi nawet powiedział : nie moge w to uwierzyc ze mam taką ładna dziewczynę ty jestes taka ładna i fajna a ja taki głupi .

ale juz mówił wiele razy na trzezwo czy napewno chce z nim byc. kiedys mi nawet powiedział : nie moge w to uwierzyc ze mam taką ładna dziewczynę ty jestes taka ładna i fajna a ja taki głupi . pisał tez. ze on nie ma odwagi nawet głupiego buzika a dac ale to było zanim razem bylismy. W sobote jeszcze sie przytulalismy mówił ze mnie kocha mówił ze naprawde ze chce zebym tam w przyszłosci wyjechała z nim za granice. a tak wgl to on miał tylko jedna dziewczyne 2 lata temu i zerwali dlatego ze on pił i wgl i mówił ze on nie chce zeby było tak samo ze mną

Gość Jozef i na
Ale Ty naprawde chcesz byc z kims kto pije?