Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ToTylkoJa_

Jaki wózek dla dziecka? Proszę o pomoc.

Polecane posty

Moja siostra za tydzień urodzi dziecko. Mieszka w innym mieście, będzie często do nas przyjeżdżała , czy nawet zostawiała dziecko samo. Ja jestem chrzestną i zaproponowałam , że kupię wózek taki tu do naszego domu. Siostra dzięki temu nie będzie musiała taszczyć ze sobą wózka, zwłaszcza, że czasami bedzie przyjeżdżała busem - więc byłby to problem. Teraz mam pytanie jaki wózek powinnam kupić? Moje osiedle jest położone na wzniesieniu, można by rzec, że górze... jakieś 200-300 metrów. Chciałabym aby ten wózek był w miare lekki i nie trzeba było się męczyć pchając go pod górę, zwłaszcza chodzi mi o moją mamę, nie chcę by się zbytnio przemeczała, a na pewno będzie chodzić z dzieckiem na spacery. Proszę o wypowiedzi doswidczonych mam, babć, cioć , które miały podobny problem . z góry dziękuje;)

Gość kumpelka
fajne wózki ma Bebecar, są stabilne, mają fajny look a do tego są bardzo trwałe i mają fajne rozwiązania. możesz sobie na stronie producenta sprawdzić http://bebecar.pl

Gość kaminitka
My kupiliśmy z bebecara wózeczek, ale też inne akcesoria, bardzo fajna jest torba do wózka, mega przydatna na spacerkach. Szkoda tylko, że tak szybko jesienna pogoda nastała, w zeszłym roku było bardzo słonecznie we wrześniu.