Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirka86

kiedy odczułyście pierwsze objawy ciąży??

Polecane posty

Gość mirka86

Kiedy zaczełyście odczuwać pierwsze objawy ciąży? czy to normalne że nie mam objawów żadnych mimo, że to 4tc a test wyszedł pozytywny??

Gość ....rty
ja nie mam zadnych objawow a jestem w 7tc. tylko zatrzymanie miesiaczki, a tak to nic, zadnego bolu piersi, mdlosci itp. gdyby nie usg i bijace serduszko nie uwierzylabym ze jestem w ciazy

Gość mirka86
:) dzięki troche mnie uspokoiłaś :) na forum dziewczyny piszą o tym jak bolą je piersi, mają mdłości od pierwszego tygodnia bóle zgagi itp a ja nic totalnie... nie jestem typem osoby która nie ma kontaktu ze swoim ciałem na dziecko bardzo czekałam dlatego spodziewałam się, że jakieś objawy wystąpią...

Gość ....rty
to wszystko zalezy od organizmu. W pierwszej ciąży też nie miałam żadnych objawów, doszukiwałam się czegoś złego, panikowałam, że coś napewno jest nie tak do tego stopnia że dwa razy w tygodniu potrafilam prywatnie chodzic na usg, kupiłam detektor tętna płodu. Pomimo braku objawów i tej mojej paranoi urodziłam zdrowego chłopca :) wiec teraz to nawet sie ciesze że nie męczą mnie mdłosci itp a wszystko jest w porządku.

Gość mirka86
wow no rzeczywiście pewnie zrobiłabym to samo co ty tym bardziej, że wszyscy na około straszą poronieniami kiedy objawów nie ma :( gratuluję kolejnej ciąży bezobjawowej :))))