Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trajkotka ...

Ogarnęła mnie chcica na 2 dziecko. Ciągle mam ochotę na seks

Polecane posty

Gość Trajkotka ...

Mimo, że to dopieto 1 cykl starań i nie wiem czy jestem w ciąży to mam ochotę doić mojego m. z plemników :) Któraś też tak ma?

Gość fiku ś
Ja też tak mam... :D

Gość Trajkotka ...
no to witaj w klubie żądnych spermy żon :D Mąż nie protestuje :D

Gość fiku ś
Mój też nie, nawet mu sie to bardzooo podoba....

Gość pomidor z masłem
ja też uwielbiam doić mojego męża z plemników,ale zajśc nie mogę narazie. doję dla samej rozkoszy :P pozdro dla wszystkich dojących pań:P

Gość fiku ś
obrzydliwy jest fakt, że są faceci którzy muszą niestety zabawiac sie w stosunek przerywany i nabawiaja sie w ten sposob nerwicy.... Ot co :D

Gość Trajkotka ...
Czemu obrzydliwe? Przecież to sama natura. Nic co ludzkie nie jest nam obce :D Poza tym to jedyny skuteczny sposób na zaciążenie, więc o co chodzi? Mam pisać o robaczkach mojego księcia, które wybierają się kiedy się przytulamy na poszukiwanie księżniczki jajeczko odzianej w białą szatę?! ;)

Gość fiku ś
hahahah, dobrze to ujęłaś... Wyciumkam dziś od męża w takim razie troszke robaczków :D

Gość jestescie obrzydliwe
obrzydliwie o tym piszecie i tyle :-O rzygac sie chce :-O pojebane idiotki :-O dojenie z plemnikow :-O czlowiekowi wszystko od razu przechodzi

Gość pomidor z masłem
ale to jest cuuuudowne uczucie,jak sperma mojego Kota zalewa mi cipkę. mniam mniam.kocham go wtedy jeszcze bardziej:P :P dzisiaj go zgwałcę,niech no tylko wraca z pracy.

Gość fiku ś
fajnie nazywać rzeczy po imieniu... Trochę optymizmu w patrzenie na świat życzę!!! :D

Gość pomidor z masłem
jak ci się nie podoba to spier...stąd. po co czytasz i się obrzydzasz? jesteś masochistą? lubisz się dręczyć? zegnam🖐️

Gość pomidor z masłem
do autorki: moze masz dni płodne akurat,dlatego masz chcicę:P ja jak mam dni płodne to chodzę po scianach.

Gość Trajkotka ...
Teraz już niepłodne. Ale i tak mam chcicę :) Pytanie: kiedy już wydoicie mężów co robicie ze spermą? Wycieracie się, idziecie do toalety, żeby "wypluć" to z siebie, czy leżycie i czekacie aż samo wypłynie? :) ciekawa jestem jak mają inne kobiety ;)

Gość Ja jak mam dni płodne
to myślę i spermie, plemnikach i dziecku a zapach spermy wydaje się być wtedy tajemniczy i seksowny (normalnie to mnie cofa :D ) ale wtedy siadam na spokojnie i myślę sobie, cholera, jaka ta franca natura jest cwana i przebiegła ;D. Raz kiedy nadchodził okres a miałam wrażenie że się udało zaciążyć (staraliśmy się o to) dostałałam paniki że przecież tak naprawdę to ja już nie wiem czy chcę czy nie i że chyba bardziej nie i jakaż ulga była kiedy dostałam okres. W następnym cyklu ponownie miałam ochotę na dziecko ale wtedy postanowiłam że decyzję podejmiemy poza owulacją bo to będzie świadome , trzeźwe i bardziej wiarygodne z naszej strony :D. Pozdrawiam dojarki i dodam jeszcze że samo dojenie bez ciązy na horyzoncie też ma w sobie coś fajnego ;)

Gość My z mężem od razu
podkładamy pod siebie ręcznik papierowy i pogarnieni, trzymając papier żeby nic nie wyciekło idziemy do łazienki żeby pozbyć się tego zapachu bo jakkolwiek sama sperma jest bardzo sexi to jej zapach już nie :D. Oboje jesteśmy z mężem padantami i jak idziemy tak we dwoje i akurat skapnie coś na dywan to oboje się wkurzamy :D (zbyt seksownie wtedy już nie wyglądamy , o uroku już nie wspomnę :D ).

Gość My z mężem od razu
podkładamy pod siebie ręcznik papierowy i pogarbieni, trzymając papier żeby nic nie wyciekło idziemy do łazienki żeby pozbyć się tego zapachu bo jakkolwiek sama sperma jest bardzo sexi to jej zapach już nie :D. Oboje jesteśmy z mężem padantami i jak idziemy tak we dwoje i akurat skapnie coś na dywan to oboje się wkurzamy :D (zbyt seksownie wtedy już nie wyglądamy , o uroku już nie wspomnę :D ).

Gość Trajkotka ...
natura rzeczywiście jest przebiegła... ale ja nie czuję zapachu spermy.... dla mnie jest bezwonna :)

Gość Trajkotka ...
my z mężem od razu :) - ale się uśmiałam :D Fajny sposób, widzę was już oczami wyobraźni :D

Gość pomidor z masłem
ja tez podkładam sobie ręcznik papierowy pod pupę,zawsze lezy pod ręka jak się cos kroi;) a jak już tak poleżę z tym ręcznikiem w kroku,mąz mnie wycałuje po włoskach za wszystkie czasy to wstajemy,mąz mnie ciągnie za rękę do łazienki i sie kąpiemy. uwielbiam jak on mnie myje. a zapach spermy? też zauwazyłam,ze jak mam chcicę niesamowitą(dni plodne przewaznie) to sperma ma dla mnie piekny i podniecający i przyciągający zapach. ale ta natura jest przebiegła:P :P

Gość pomidor z masłem
mnie jak mąz ciągnie do łazienki to też nieraz cos skapnie na dywan po drodze:P oj tam ,oj tam,wytrze się,