Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana ://.

czy wy kobiety nie boicie się o swoich facetów?

Polecane posty

Nie boicie się że was zostawią albo zdradzą z inną? Przecież jest tak wiele pięknych kobiet i młodych ślicznych dziewczyn bez skrupułów a faceci wiadomo jak zobaczą sliczną dziewczynę która też będzie miała ochotę to głupieją. Nie należę do ładnych osób więc postanowiłam się z nikim nie wiązać, za dużo napatrzyłam się na zdrady, zrywane związki i cierpienia przez zdradę że stwierdziłam iż nie ma sensu samej się na to skazywać. Jeden na 100 który dochowa wierności.

Gość bo to ja to ja
Ty normalna jestes? bez przesady bac sie czy facet nie zostawi, czy nie zdradzi za malo zycia jest na takie pierdoly.Ja mam 40 lat nie jestem juz pierwszej mlodosci,przecietna z urody i przy sobie a jakos nie dygam w domu za moim mezem ktory co tu duzo mowic jest przystojny.Zwariowala bym zebym tak sie ciagle bala jak kocha to nie odejdzie czy zdradzi a jak nie kocha to WYMIANA :D

no własnie chyba nie jestem normalna :o bo nie daje mi to spokoju ;( a jak widze śliczne dziewczyny to płakać mi się chce że nie mogę być dla swojego faceta taka ładna ;o