Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

czy kobieta jest warta pieniedzy?

Polecane posty

temat na czasie wiec i dla nas samotników ktorzy nie sa atrakcyjni dla płci przeciwnej ... kobiety tez zapraszam do dyskusji i hejtowania :D

Gość Sarijah Khaliq
Masz jakas na sprzedaz?

Gość Skrzydlata świnka :)
SZUKAM FILMU! JAKAŚ DZIENNIKARKA CZY COŚ ZOSTAJE ZWOLNIONA Z KORPORACJI I JEDZIE NA ZADUPIE, MA TAM ROZREKLMAOWAC REGION, TWORZY KALENDARZ Z FACETAMI RATOWNIKAMI GÓRSKIMI I NA KOŃCU JEST Z JEDNYM Z NICH HELP!!!!

poszukaj po warezach :) a jak nie wiesz o co chodzi to spytaj swego atrakcyjnego mena ktory "wie najlepiej"

mój mąż by mi nieba uchylił, także dla niego jestem warta każdych pieniędzy:) Pomogłam?

my faceci dobrze wiemy ze jak kochamy swoja połowke to pieniadz sie nie liczy....mozna wydawac i wydawac..... ale co gdy owa kobieta nie jest warta tych pieniedzy?

flesz jesteś brzydka :o

hm to moze jakis test??? Jestescie pomysłowi. Zapros na drinka i powiedz ze zapomniales portfela

wiesz to zalezy od faceta jeden zaczyna majac 18tke drugi 30tke. Zaufaj sobie. po prostu

22:35 [zgłoś do usunięcia] Skrzydlata świnka :) flesz jesteś brzydka podszyw!

tylko i wyłącznie sobie ufam :) za duzo razy sie sparzyłem i byłem za dobry... choc ta ceche bardzo sobie cenie ale musze skierowac ja tylko dla osób potrzebujących

nie musisz sie tłumaczyć skrzydlata świnko, mi naprawde nie zależy na opinii obcych ludzi. Wiem jaka jestem....:)

warto byc dobrym, a nie nieczułym zimnym draniem. Jeszcze nie raz sie przejedziesz, ale w koncu spotkasz ta odpowiednia kobiete. Dlaczego od razu pytas czy warto wydawac pieniadze? A to nie mozna pojsc na spacer? albo obejrzec filmu? Od razu potrzbna jest góra kasy?

z całym szacunkiem ale mam cie gdzieś, chodziło mi tylko o tytuł🖐️

Gość Uroczy Szymuś
Zapytaj kobiet które są sponsorowane (swoją drogą to ładnie brzmiąca auto-ułuda). One zdaje się już po kilku tygodniach i miesiącach są w stanie wycenić (ocena chyba już nie wchodzi w grę) co do grosza.

bzdura!!! pieniadze sa konieczne dla głupiej lalki, która na nie leci. Dla kobiety, która kocha, nie. Nie mowie tutaj ze sama miloscia czlowiek zyje, ale bez przesady. A co Ty chcesz kupowac? Futra? oplacac zagraniczne wycieczki? Nie rozumiem

wiec masz duzo lzej w zyciu... co do pieniedzy to w zasadzie czy warto wydawac pieniadze na kobiete ktora nie czuje tego samego do nas badz nic nie czuje

nie warto! chyba ze Tobie w jej towarzyswie dobrze, towtedy na lody , badz wspólne piwo mozesz wydac. :)

Gość przeprowadzam denucjacje
sossssss jest instruktorem perwersyjnych praktyk seksualnych przy tajnym kółku satanicznym w Bojszowach