Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dzedzdzej

Kobieta chora psychicznie mnie wykonczyla

Polecane posty

Gość dzedzdzej

Wiec tak . Jej babka chora psychicznie , zdiagnozowane leczone . Kaftan w domu . Matka chora psychicznie nie leczone . Robi takie cyrki ze szkoda gadac . No i ona , mialem nadzieje ze nie bedzie chora , A jednak jest mowilem jej to ale przewaznie w zlosci . Jak sie poklocilismy . Przez caly zwiazek nie zrobilem nic zlego . Ona mnie wykonczyla psychicznie , co chwile zmieniala zdania , zmieniala twarze . Czasami najkochanisza dziewczyna pod sloncem , czasami ostatnia kurwa i blachara . Miala zwidy widzala rzeczy ktorych nie ma . Zabraniala mi ogladeac tv bo ja zdradze myslami . Totalny odlot . Doslownei bylem swiety bedac z nia . Jej to nie wystarczalo . Zaczela mi zabraniac sportu ktory uprawiam 15 lat . Spotykac sie z znajomymi , wychodzic z domu . Narzekania ze jej byly mial lepsze auto a jej nowy teraz ma gorsze odemnie . O golnie paranoja straszna . Najgorsze jest to ze sie w niej zakochalem i musze widywac ja czest z innymi . Kocham ja wciaz . Ona mnie juz nie , znaczy ona jest chora i tego nei widzi . Niechce powrotu niechce zniszczy sobie zycia juz do konca . Ale tak bardzo smutno jest bez niej . I rada na przyszlosc do wszystkich jesli wam sie zaczyna zdawac ze wasz partner jest chory uciekajcie jak najszybciej , ja chcialme byc dobry nie zostawic w chorobie , teraz cierpie nic z tego nie mam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować