Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce jej jakoś pomóc

Darmowy psychiatra- Warszawa!!! PILNE !!!

Polecane posty

słuchajcie mam koleżankę, która jest w złym stanie. To już nie są żarty, to nie jest chandra czy jakiś tam dół, to ciężka depresja- dosłownie. Przesypianie całych dni albo całkowita bezsennośc, lęki, myśli samobójcze. Sytuację u tej osoby wywołało kilka czynników, ale przede wszystkim śmierć matki i beznadziejna praca. Próbowałam jej mówić, zeby szukała innej, ale ona jest wrakiem emocjonalnym, nie wierzy w siebie wcale. Nie ma pieniędzy, sytuacja jest naprawdę trudna. Tyle na co jej starcza to na opłacenie pokoju i na życie Słuchajcie czy znacie jakiś psychiatrów (no bo to jednak oni muszę stwierdzić depresję) i zlecić terapię. W tamtym roku byla u internisty- ze względu na cięzki stan psychiczny, lekarz powiedzial, ze ma sie zglosic do psychiatry, bo ma cięzką depresję , a jedyne co on moze zrobic to przypisac jej leki uspokajające, nasenne. Tak tez zrobil- nie pomoglo, ale tez nigdzie nie poszla Dlatego pytam gdzie w Warszawie mozna sie bezplatnie zglosic do psychiatry? Macie jakies namiary? To przelękniona, przestraszona kobieta, dlatego proszę was o pomoc, chcialabym by ktos polecił wyjątkowo delikatnego

co druga osoba, ktora tu pisze podobno ma depresję, więc proszę, pomóżcie

ludzie proszę was o pomoc!!

Gość Anty babilon system
niech porozmawia z księdzem.

hej, dzięki za jakikolwiek odzew. Ksiądz to nie jest zły pomysł, ale ok jesli miałby być wyłącznie jej powiernikiem, a ona potrzebuje terapii- to wrak czlowieka, totalnie nie wierząca w siebie osoba, kompletnie!!!

Gość podnoszęęę
to wazne, proszę was o jakieś namiary, sama nie dam rady pomóc jej z tego wyjść

Gość ktos wie????????????
?

Gość angelinajolieole
Sa pszchiatrzy bezplatni normlanie w przychodniach, jak inni lekarze. Dziewczna moze sie zglosic do jakiegos szpitala na badania. Poszukaj w internecie, bo przeciez nikt tu nawet nie wie skad jestescie.

Gość angelinajolieole
aha, sory to warszawa. No to jest duzo mozliwosci jesli tylko jest ubezpieczona. Mi na mysl od razu przychodzi Sobieskiego 3. To jest szpital dla nerwowo chorych, ale mozna tam po prostu pojsc na badania, ale mozliwosci jest o wiele wiecej. Po prostu zamiast tu siedziec posprwadzaj na google.

Gość Piotr89
Ja byłem kilka miesięcy temu tutaj: http://www.alfa-lek.pl/pl/nasi_specjalisci/43_psychiatra u dr Gaja. Co prawda wizyta płatna ale skuteczna. Wyszedłem z depresji a było naprawdę ciężko. Mam nadzieję, że Twojej znajomej też się uda. Powodzenia i bądź dobrej myśli. Czasem depresja nagle nadchodzi ale też równie nagle mija, zwłaszcza gdy ma się wsparcie u kogoś z doświadczeniem.