Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bożka2930

PRZEDSZKOLE ----- 1 raz od września

Polecane posty

czy sa mamy których dzieciaczki idą 1 raz do przedszkola ???? jak wasze nerwy>>>???? jak dzieciaczki????

Gość alinka maj.....
moj idzie -czy mam stres -raczej nie ,maly tez raczej nie ,choc ostatnio sam zagaduje ze wezmie sobie do przedszkola swojego ulubionego misia i jak bedzie smutny to go przytuli i takie tam wiec chyba cos tam mysli o tym.....

Gość Adrugie
Dacie radę :) To nic strasznego.

moja tez z listopada i tez rusza we wrzesniu do przedszkola:-) ale chodzila do zlobka i super sobie radzila.szkoda tylko,ze zadne z dzieci z jej grupy nie poszlo do naszego przedszkola,zawsze bylo by jej i razniej. i widze,ze rodzina sie powieksza:-)bedzie fajna roznica wieku, 3,5roku. wszystkiego dobrego zycze:-) i spokojnej ciazy.

alinka maj...to super ze synek ma takie podejscie paulinka mówi wszystkim że od wrzesnia idzie do przedszkola agulina dziekuje bardzo :) Paulinka nie chodzila do żłobka byla pod opieka babcia jak mama w pracy a teraz taka zmiana

Gość za to u mnie
za to u mnie podwójny debiut :) jedna do zerówki szkolnej, druga do przedszkola. By 1 września ogarnąć wszystko potrzebna mi pomoc babci, bo każda będzie przeżywać a ja się nie rozerwę :D

Gość za to u mnie
przepraszam nie 1 a 3 września ;)

U mnie też debiut :) corka skonczyla 3 lata w lipcu, od wrzesnia idzie do przedszkola. Co pare dni przypominam jej temat,mowie,ze pojdzie do przedszkola,ze tam jest duzo dzieci,zabawek,ze zostanie tam beze mnie,ale ze zawsze po nia przyjde. Stresuje sie strasznie i na sama mysl chce mi sie plakac,mam nadzieje,ze bede twarda chociaz przy niej,ale chyba jak juz ja zostawie w przedszkolu,to bede ryczec jak glupia :)