Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o7o75o

czego sie nauczylysce odnosnie ludzkiej natury? wraz z wiekiem?

Polecane posty

Gość o7o75o

ja niestety w wieku 30 lat zrozumialam ze -w zyciu licza sie glownie pieniadze, nie masz kasy=jestes nikim -ze praktycznie kazdy facet zdradza/zdradzi a ci za granica to juz wszyscy -ze nie wolno ufac zbytnio ludziom bo wlasna rodzina potrafi wywinac takie numery ze szok -ze dzieci sie ma glownie z-wpadki, z egoistycznych pobudek(zeby ktos mnie kochal), zeby zapewnic sobie opieke na starosc, z presji spoleczenstwa, bo bobasy sa male rozowe i slodkie wiec tez chce miec, bo sasiadka ma dziecko to ja tez musze itp -ze kosciol to wcale nie taka skromna, uboga i dobra instytucja -ze kolezanki sa puki jest dobrze -ze w przypadku choroby =ciezkiej wiekszosc znajomych i rodziny nagle znika

Gość o7o75o
oczywiscie póki;)

Gość maniooo ciekawskiii =)
Cholera jasna. Ja to już wiedziałem, gdy miałem lat naście. Może dlatego, teraz mam depresję

Gość o7o75o
-ze ludzie sa zawistni i zlosliwi, ze za kase i wlasna matke co niektory sprzeda

Może tylko dodam... Ogólnie rzecz ujmując, nigdy nie ufałem ludziom, ale zawsze uważałem, że można znaleźć, te 2, 3 osoby, którym można zaufać. I to się sprawdziło.

Gość o7o75o
ja ufam tylko wlasnej matce bo wiem ze ona chce dla mnie dobrze reszte lubie ale z dystansem-im mniej wiedza tym lepiej;)

Gość o7o75o
maniooo--a jak to jest z tymi facetami? kazdy zdradzza? czy tylko wiekszosc;p

Gość jak niżej:
ja to wszystko wiedziałam juz w wieku 16 lat , pacz ile lat zaoszczedzonych .:)

Każdy? Nie każdy. Mnie się nie zdarzyło.

Gość o7o75o
jeszcze;)

Gość dr o.Zykfryk Bamabosz
co za odkrycie autorko, autor Biblii juz kilka tysięcy lat temu to odkrył pisząc: marnosć nad marnościami, a wszystko to marność. Idź i nie grzesz wiecej, bo dostaniesz wperdol.

Gość my małpy
Przez lata mierzyłam ludzi własna miarą i zdawało mi się, że można liczyć na ich inteligencję i rozum :-D okazało się, i im dalej w lata tym to się coraz bardziej potwierdza, że przytłaczająca większość ludzi to takie głupie małpy (dosłownie w sensie gatunku) pojedyńcze jednostki wykazują się jakim takim poziomem rozumu i pewnie tylko dzięki tym jednostkom człowiek nie śpi już w jaskini i nie biega za mamutem na piechotę :-P