Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bombecka

Czy beta hcg może się pomylić?! Proszę o pilną odpowiedź.

Polecane posty

Gość bombecka

Hej wszystkim, robiłam bete hcg z krwii dwa razy. 16 dni od stosunku i wykazała 0,1 wyczli negatywna i pozniej 29 dni od stusunku i tez taki sam wynik. Chciałam się tylko upewnić czy mogę być pewna tego wyniku?? dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi :*

Gość błoze sweity
no raczej, kurwa tak :O

Gość bombecka
jeju nie ma się co wkurzać.. niedawno moja kuzynka miala w szpitalu robione aż trzy razy bo najpierw bylo 0 pozniej 150 a pozniej znowu 0 wiec tylko się pytam z ciekawości.. po to jest forum żeby się pytac.

Moim zdaniem nie powinien mi zawsze dobrze wyszło, nigdy nie wyszło inaczej niż było.

Gość o dżizas
Czasami mogą zrobić babola w laboratorium (pomylić czyjeś wyniki) i wtedy mogą wyjść takie schizy jak u tej twojej kuzynki, chyba że jak robiła w długich odstępach to możliwe że doszło do poronienia, ale nie wiem jak szybko beta spada po poronieniu, ale na pewno nie od razu. Ale takie błędy raczej nie zdarzają sie często, ale bywają. W każdym razie twój wynik już ten pierwszy był wiarygodny, a drugi tylko potwierdził. Raczej 2 razy też się nikt nie pomylił.

Gość bombecka
no dziękuje dziewczęta :* rozwiałyście moje wątpliwośći :*

Gość bombecka
jejku przepraszam.. dopytałam się kuzynki i rzeczywiście poroniła wtedy :)