Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do ogółu mam JA

Co robią wszystkie "spaniałe" mamy poza kafeterią-nic??

Polecane posty

Gość Pytanie do ogółu mam JA

Kurde...wchodzę na kafe czasem...głównie na 2-3 tematy.I widze że kilkanaści/dziesiąt pseudonimów jakby siedziało na kafe cały czas!!!! 24/h Wchodzę rano są, wieczorem są-widzę po godzinach przy wpisach że pisały prawie przez cały dzien Wy naprawde nic nie robicie?? Jaheira, gratka, wiosenna mama,Enfant Terrible, m a d z,mireczkowata, Ex d-bill, mała agatka,Lodowata lady,Trolosa*,majóweczka09,Cobyeta.......i dużo dużo innych... Wszystkie piszą że są takie mądre i wspaniałe...a tak naprawde to chyba całe dnie siedzą przed komputermi..jak to jest?? Wszystkie tak sie przekrzykują co która wie lepiejA jak ktoś nowy wejdzie sie coś zapytać to go zjeżdzają od góry do dołu że nie ma ochoty już pisać.. Czy to wszystko to zwyczajne przechwałki??Bo nie kapuje jak mając 2-3 dzieci mozna siedzieć całe dnie na komputerze...

A jednak mozna zagladac :P ja na "moim " topiku mam kilka kobietek ktore zagladaja na kafe poniewaz jestesmy zgrana paczka i traktujemy to troszeczke jak nasz swojego rodzaju komunikator ,malo tego piszemy sobie jeszcze wieczorami na gg,dzieci sa zadbane,my takze,w domu posprztane,ja np mieszkam za granica gdzie nie mam wielu znajomych a tutaj nabylam kilka kolezanek z ktorymi na bierzaco mam dobry kontakt...a kafe najczesciej otwarte mam w telefonie ,telewizji nie lubie ,wiec traktuje to jako mala forme relaksu do kawki,ot co :) a ciezko teraz mi o jakis hobby w ciazy chodzilam do szkoly teraz narazie uziemniona z malenstwem...

ja czasem nawet niemam czasu raz usiąść. ale inne moze nie pracują dzieci mają dorosłe mogą siedzieć ile chcą, a poza tym dziś nie trzeba siedziec przy kompie wystarczy dobry telefon i juz jestes na biezaco czy bys była w domu czy w autobusie akurat.

Gość czekajac na rozum
podpisuje sie pod tym pytaniem i ja :D choc nie potrafie wymienic tych mam z nickow, ale tez mnie zastanawia jak mozna znalezc czas i ochote przy dzieciakach, na zasiadanie przed kompem by sie madrzyc??? Nie lepiej z mezem pogadac, isc na silownie, albo na spaccer?

I wypraszam sobie,bo ja jak wiem staram sie odpowiedziec na temat,jesli nie to najzwyczajniej sie nie wypowiadam .....i napewno nikogo nie zjezdzam,no chyba ze jakies debilne tematy sie pojawiaja ;)

Gość DO PYTANIE DO OGOLU..
A TY TO SIE CHYBA W DETEKTYWA Z TYCH NUDOW BAWISZ ?!! NIE MASZ CO ROBIC TYLKO SLEDZIC PSEUDONIMY NA KAFE !"!!

"Kurde...wchodzę na kafe czasem...głównie na 2-3 tematy.I widze że kilkanaści/dziesiąt pseudonimów jakby siedziało na kafe cały czas!!!!" - nie widzisz - po pierwsze jesli wchodzisz czasem to tego nie zobaczysz, po drugie nie ma listy z boku jak na czacie.... "Wy naprawde nic nie robicie?" - robimy, a piszemy w trakcie, w pracy etc. "Wszystkie piszą że są takie mądre i wspaniałe..." - cytuj gdzie? Jak nie kapujesz to może masz małą wyobraźnię?

Gość jak miałm małe dziecko
i z nim siedziałam w domu, to też tu pisywałam od rana do wieczora... bo się szło zanudzić... dziecko spało, a nie można go przecież zostawić i sobie iść na miasto np. no to co tu robić? 10x sprzątać to samo nie będę :O

Gość mam pytanie1
dokladnie - smiac mi sie chcialo kiedys z lasek, ktore pisaly w temacie o nieplodnosci, ze nie moga zajsc w ciaze i bylo tam pare stalych nickow ktore pisaly od wczesnego rana do poznej nocy, hehhhehe nie dziwie sie ze nie mogly zajsc w ciaze skoro zamiast udac sie z mezem do sypialni na forum pytaly tylko o rade jak zajsc w ciaze :/ :P

Nie wszyscy maja pogode w kraju :P zeby latem na cale dnie wychodzic na spacery"a zaluje"..zreszta mamy ogrod i w nim zabawki dla dzieci..jak sie da to lezaczek i siedze z telefonem a male sie bawia ,proste,jak sie ma 3 dzieci i dom nie trzeba 0d 7-21 latac ze szmata :) wystarczy dobra organizacja..znam laski co z jednym dzieckiem nie ogarniaja nic i doba jest za krotka, a znam co z 4 maja czas na duzo,bo tak sobie ulozyly plan dnia ...

Gość 123456784gsdh
?

Gość wwwwwwwwwwwwwwzzzzz
to sa osoby pracujace na kafeteri, ich zadaniem jest zakladanie tematu , im wiecej postow tym lepiej, wczoraj draplam jedna ktora miala na koncie 51600 post.:) to jest zarobek siedzac w domu, i wierz mi zadna z nich nie jest matka, przewaznie studenci dorabiaja

po pierwsze primo: Jak za jakieś max 2 tygodnie mam rodzić to gdzie mam niby całe dnie łazić? siedzę w domu i przygotowuję się i mieszkanie do przyjścia dziecka...piorę sprzątam gotuję obiady itd. w czym pisanie na kafe mi nie przeszkadza :) po drugie primo: nie uważam się za żadną wspaniałą mamę więc nie rozumiem Twojego problemu z moją osobą :) po trzecie primo: przy wysokich temperaturach z domu wychodzę dopiero wieczorem na krótki spacer. a Ty skoro wiesz ile tutaj i kto pisze to też ciągle tutaj przesiadujesz w takim razie ;)

Gość wwwwwwwwwwwwwwzzzzz
winni sie tlumacza:D:D:D

Piszę, pytam, czytam jak najwięcej żeby jak najwięcej wiedzieć jak już mój maluszek przyjdzie na świat... naprawdę to takie dziwne? naprawdę jestem jakąś kosmitką, że pytam o wiele rzeczy jeszcze przed narodzinami synka?! :/ kiedy mam to niby robić jak nie teraz, kiedy mam czas... autorka szuka dziury w całym ale jak już tak dokładnie śledzisz te nasze nicki to może skup się jeszcze na tym kto tu ma dzieci a kto się ich spodziewa! a te mamy które wymieniłaś nie uważają się za wspaniałe tylko zawsze posłużą dobrą radą pytającym o normalne rzeczy.

Gość hmmmmmm ????
a mnie rozwala jak super mamusia "mireczkowataa" czepia sie kobiet nie pracujących i ciężarnych na L4 a sama pół dnia "w pracy" siedzi na kafeterii.

Gość d.z.iunia
Bo w internecie można wszystko napisać - że się robi karierę, ma wysokie zarobki, świetnego męża, drogie auto, wakacje na Karaibach, milion euro na koncie itp. itd. A w większości to kłamstwa....

Gość ja nie wierzę
No właśnie dziunia - masz rację - tak jak Ty pisałaś, że macie 20 tys dochodu, ciekawe kto w to uwierzy, hahahahaha

Gość chyba tak ,,,,,,,,,,,,,,,
d.z.iunia ty tez jesteś strasznie zarozumiała i wypisujesz głupoty.

Gość asertyuio
jakie jestescie smieszne. zeby obgadywac wirtualnych ludzi. hahahaha

Gość Ha ha dobree
BRAWO!!!!!!! ZGADZAM SIE W PEŁNI Z AUTORKĄ:) P.S-gratka-ty wredna małpo!!!!!!!

Spadaj pomarańczo! Jakie masz podstawy żeby mnie nazywać wredną? ciekawe czy taki pysk masz do ludzi w prawdziwym życiu cwaniaczku internetowy ;)

Gość nie zaprzeczajcie
jestescie noł lajfami :P

Ja na kafe wchodze raz na 7-10 dni coś tam sobie mazgrolne,lub wiekszosci nie, ale wiem ze jakbym miala tutaj jakąś swoja grupe znajomych lub jeden obszerny długotrwaly topik(takie po kilkaset stron) to bym czesciej tutaj zagladała, i sie udzielała Nie przywiązywałam uwagi do tych ników ,ktore wymienilas,srednio kojarze lub w ogóle,,ale mysle ze są to osoby ktore dluzej na kafeteri są, i mają swoje sojusze, grupy,tematy jedno/wielowątkowe pozakladane,stad ta ich obecność.Cóż w tym zlego? jak mają okazje to korzystają

Gość echkjka
Pytanie do ogółu mam JA -są wtedy co Ty. I chyba nie masz zainteresowań, ze o to pytasz :)