Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawa_na_lawe

Caly czas wlancza sie poczta glosowa - jak tu nie oszalec ???

Polecane posty

Gość kawa_na_lawe

Hej, pisze tutaj bo juz mnie szlak powoli trafia. Moj chlopak w piatek wyjechal z dwoma kolegami na weekend nad morze - by podobno trenowac, wzieli rowery. Od wczoraj jestem zla - rano telefon nie odpowiadal - wlaczala sie poczta glosowa, po 11 raczyl sie odezwac, napisal smsa. Kolo 17 dzownilam do niego - znowu poczta glosowa - kolo 19 zadzownil i tlumaczyl sie , ze spal - bo byl zmeczony po rowerach. Po 20 kilka razy zadzownil. A dzisiaj ma byc jego powrot - a od samego rana telefon nie odpowiada. Nie wiem co sie z nim dzieje, zwykle jest czuly, caly czas dzowni a tutaj jak pojechal z kolegami to taki zlew mojej osoby ? Nie chce mi sie wierzyc, ze nie wzial ladowarki ? Ostatnio w naszym zwiazku nie dzieje sie najlepiej - nie wiem czy on szuka pretesktu abym z nim zerwala ? O czym swiadczy takie zachowanie? Ze chce zgrywac singla ??? Prosze tylko o powazne odpowiedzi, jestem zalamana nie wiem co robic, chce juz z nim zerwac i kazac aby szedl w diably...

Gość kawa_na_lawe
Co powinnam zrobic? tez go zlewac i ignorowac ? Nie pokazac, ze mnie to boli ??????

Gość kawa_na_lawe
Wiecie co tez wylaczylam telefon - niech sie skubaniec domysla co robie, ze mam wylaczony telefon - napewno bedzie probowal zadzwonic kolo 17 i sie tlumaczyc jak wytrzezwieje - a tu uslyszy abonent jest tymczasowo niedostepny - niech zobaczy jakie to uczucie. Bo chcialam juz do niego pisac - nie , ne dam mu tej satysfakcji, chce wojny to bedzie ja mial....

Gość kawa_na_lawe
Prawda jest taka, ze jak jest ze mna to zgrywa niewiadomo kogo - ze niby taki jest za mna, ze mu tak zalezy. A wystarczy, ze pojdzie do kolegow - to zapada sie pod ziemie i nie daje znaku zycia. pewnie ostro chleje z nimi. Gdybym to ja wylaczyla telefon - to bym miala OSTRY OCHRZAN - ze co wyprawiam itp. Nie wiem ale ja mam wrazenie, ze jemu nie zalezy juz na mnie, tak nie zachowuje sie normalny facet. Koledzy sa dla niego najwazniejsi. Koniec ze spedzaniem z nim kazdych weekendow, odetne sie i zaczne zyc swoim zyciem. W d*** z nim !!!!!!!!!!!

Gość dck
"włancza" "boshe", widzisz i nie grzmisz... kurwa, są przecież przeglądarki, które podkreślają tak koszmarne błędy językowe, nauczcie się z nich korzystać, skoro i tak jesteście tumanami!!!

Gość dck
no i "szlak" ją trafia ręce opadają

Gość kawa_na_lawe
sorry, ale jestem tak wkurzona, cala sie trzese z nerowo, ze zrobilam ta literowke mimochodem.

Gość może ma dość analfabetki
i dlatego telefon wyłączył :)

Przerabiałam to. I dziękuję Bogu za wakacje kiedy mamy więcej czasu dla siebie, oboje się uczymy i jesteśmy odcięci od większości jego kolegów. Miałam kiedyś taką sytuację, pojechał z kolegami dużą grupą w góry, miał pisac ale przypominało się mu wieczorem ok. 22 o moim istnieniu kiedy musiałam się wyspac. A przyjechał stęskniony tak, że przez miesiąc jeszcze miał podkulony ogonek i przepraszał:)

Gość kawa_na_lawe
Ale ja nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Uważam, że każdą dziewczyne "szlag" by trafił !!! To świadczy o tym, że nie ma do mnie choć trochę szacunku. Są koledzy - jest zabawa, a mnie ma gdzieś. Ciekawa jestem jak większość z was zareagowałaby na takie zachowanie faceta ?

Gość kawa_na_lawe
Jak ja bym coś takiego zrobiła to by była awantura na całego. on wielce miał do mnie pretensje,że nie nosze telefonu cały czas przy sobie i czasem mam wyciszony. A on wyjechał na weekend i nad ranem i po południu telefon nie odpowiada....

Czasem facet potrzebuje samotności albo towarzystwa kumpli, przy których czuje się panem. Ale zazwyczaj parę dni później tęskni za tą troską i "obiadkami" ;)

Gość kawa_na_lawe
To w takim razie ja mu zaserwuje samotność z mojej strony.