Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biedronka878787

do mam dzieci 12-18 miesięcznych i starszych...kuoy

Polecane posty

Potrzebuję pewnych informacji odnośnie kup :P wybieramy się do gastrologa z dzieckiem i chciałabym sie upewnić że kupy mojego syna były lub nie były odpowiednie jak na dziecko w tym wieku... Napiszcie mi proszę jakie kupy robiły wasze dzieci w tym okresie jesli pamiętacie (do mam starszych dzieci) i jakie są (do mam dzieci w tym wieku) Nasz syn robił papkowate,zielonkawe i kwaśne z zapachu,odkąd syn porzucił mleko zrobił pierwszą kupę normalnego wyglądu-klocek ;) Pediatra upierała się że to nie była nietolerancja laktozy itp bo syn nigdy nie miał wysypki,ale syn też nie komunikuje ew bóli brzucha,jedynie mówi gdy się uderzy. Kupka dodatkowo polepszyła się się gdy odstawiliśmy soki dla dzieci... Obecnie syn je ciągle to samo,bo bo nie toleruje nowych potraw :( a kupy ma raz normalną,raz luźną,sraczkowatą (przepraszam za określenie) a ostatnio z śluzem i "galaretką" Dlatego wybieramy się dogastrologa,potem bycmoże poradnia metaboliczna... Napiszcie mi proszę jakie kupyrobiły Wasze dzieci i czy piją/pily wtedy mleko i czy jadły jakies produkty typowe dla dzieci (kaszki,deserki)

Moja ma 15 mc, pije sporo mleka, ale nie jada kaszek. Kupki są różnie, ostatnio miała rzadkie, ale wczoraj już "ładną" kulkę. Kolor jest od ciemno brązowego po zielono-żółty.