Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddfsfdfd

Niedługo kończę studia, a w ogóle nie zaznałam studenckiego życia

Polecane posty

Gość ddfsfdfd

Po pierwsze studiujęw tym samym mieście gdzie mieszkam, toteż nie czułam potrzeby wynajęcia mieszkania z innymi studentami (z perspektywy czasu: niestety). Pierwszy rok studiów i kawałek drugiego praktycznie dla mnie nie istniał z powodów zdrowotnych. Dopiero na 3 roku zaczęłam czerpaćjakieśprzyjemności wynikające z bycia studentem ;) (np częściej wychodziłam ze znajomymi itd, ale bez przesady). Niedługo początek IV roku. Wiele osób, z którymi sięzaprzyjaźniłam obroniło licencjat i będzie studiować gdzie indziej. Na moim roku z kolei jest niewiele "fajnych" osób. Własnie oglądałam zdjęcia i filmy koleżanki, która jest z innego miasta (jak większość jej znajomych, i współlokatorzy) i widzę ile straciłam :( Tacy fajni ludzie, będą mieć fajne wspomnienia na starość... a ja nic. Jak jest u Was? Jak było na studiach?

Gość whedif
ja zaznałam na I roku, II - pustka i depresja, III - za granicą IV - depresja V chyba też. trochę żałuję ale co tam

Gość ddfsfdfd
Whedif, mieszkałaś sama/w akademiku/wynajmowałaś z innymi?

Gość whedif
różnie. nie w akademiku

Gość gucios84
studia to chujnia najlepsze melanze sa w zawodowce pamietam zawodowka klasa 3B 2001 rok cala plaza nasza a my na dropach

Gość ddfsfdfd
Ja chyba wynajmę teraz mieszkanie

Gość xcsdf
to sie organizuj, ale jak dla nie, to jakies przereklamowane to wszystko. studenckie zycie polega na zapiciu i na imrezach,przez jakis okres, to moze i fajne, ale ile mozna?