Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam na dziś pomysłu

Dieta bananowa - kto korzystał?

Polecane posty

Jestem ciekawa, czy któraś z kafeterianek stosowała tą dietę i czy widać było jakieś rezultaty. Ponoć można (tak było u 98% kobiet) schudnąć nawet 3 kilo w 3 dni (przy odrobinie ruchu). Czy ktoś z Was miał do czynienia z tą dietą? Zastanawiam się też, który wariant wybrać: 3 dniowy czy 7 dniowy?

Nikt?

Gość kanapkazserem
ja się zabieram za ta dietę od jutra, mam zamiar zastosować wariant 3dniowy. Mam nadzieję, że prawdą jest, że można tyle schudnąć. Bo dołuje mnie moja waga :( po ciąży zostały mi kilogramy, które nie chcą spaść :( zawsze byłam szczupła i nie mogę sobie poradzić z tym, że brzuch mam wielki i uda. Przy wzrosćie 166 waże 63kg. Dam znać za 3 dni jak mi idzie.

Gość bola_lola
na tym świecie nie ma ludiz normalnych

Gość kanapkazserem
bola - lola- faktycznie można wysnuć taki wniosek po Twoim wpisie.

Bananowa to idiotyzm do kwadratu (wybacz dosadność stwierdzenia). Banany to węglowodany proste - coś, czego na diecie należy się wyrzekać - szybko podnoszą poziom cukru we krwii, do krwii wydzielana jest insulina, by ten poziom cukru obniżyć. Niestety insulina ma taką właściwość, że blokuje spalanie tkanki tłuszczowej. Jak chcesz się katować to lepiej na białku, tłuszczach, z odrobiną dozą węglowodanów typu ciemne pieczywo, kasza, ryż brązowy. Kompletnie bez sensu to co robisz, zero profesjonalizmu, diety tak ubogie intelektualnie, że aż szkoda pisać.

Gość jedz mniej i jedz samo bialko
nie rozumiem jak ta dieta moze odchudzac, przeciez banany owszem maja jakies tam wartosci odzywcze ale niewielkie a to sa same weglowodany! a wegle proste to prosta droga do nadwagi! te 3 kg to sama woda na bank a potem jojo murowane. nie wierzcie w takie bzdurne diety.