Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bghgjh

Kobiety po 30 bierzcie z niej przyklad!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość bghgjh
i nie wmawiajcie tylko ze biedny czlowiek nie ma kasy aby zadbac o siebie bieganie nic nie kosztuje a po drugie na necie na youtube jest pelno zajebistych filmikow z cwiczeniami, niektore zastepuja w pelni cwiczenia na silowni zamiast walic sobie zolto brazowe farbe na folie wystarczy kupic farbe za 12 zl w sklepie i pofarbowac sobie samej nieraz jestem swiadkiem u fryzjera sytuacji kiedy wchodzi kobieta po 40/50, placi 100 zl za frzyjera i zada nakladania brazowej farby na folie, na tle swoich zoltych wlosow( niemodne od kilku lat) w ciuchlandach mozna kupic piekne ubrania za grosze!! wystarczy zwykla prosta bluzka, jeansy, fajne czolenka, nie musisz ubierac sie jak gwiazda aby zablysnac

Gość bghgjh
w tej sytuacji mozna jedynie zrozumiec kobiety skranie biedne ktore maja 3 dzieci na utrzymaniu, wtedy jestem w stanie zrozumiec ze taka kobieta moze nie miec ochoty, sily, czasu na cwiczenia, wszystko jej zwisa -zwlaszcza wyglad ale wiele kobiet ma kase, wieksza lub mniejsza i wygladaja jak staruszki

Gość co to poezja śpiewana ..
jakaś ty mądra,tylko że ta kobieta kochana akurat jest po operacjach odmładzających implantach i....wcześniej przed operacjami w swomi wieku wyglądała staro ,

Gość proekozielona
znalazł sie obronca piekna kobiet, zaloz organizacie jakis NGOs normalnie az sie wzruszyłam

Gość co to poezja śpiewana ..
mariola bojarska ??? no i wszystko jasne:)

Gość gsdgsgs
moja mama wyglada mniej wiecej jak pani na drugim zdjeciu, za to tesciowa wyglada sto razy lepiej niz pani na zdjeciu pierwszym, roznica w obu paniach jest prosta: moja mama(grubsza bardziej zaniedbana) cale zycie poswiecila mi i rodzenstwu, wszyscy jestesmy po swietnych studiach, zdrowi, bo zawsze obiad byl gotowy i teraz ma z nas pocieche i my ja wysylamy na wczasy bo tyle zarabiamy, moja tesciowa (laska jakich malo) olala cieplym moczem swoje dzieci w tym mojego meza, ktory musial isc do liceum zaocznego bo od 16 roku zycia musial pracowac na swoje jedzenia, teraz majac 25 lat zaczyna studia. Nie wiem czemu ludzie patrzycie na wyglad, liczy sie serce matki (bo mowimy tu o kobietach 30+), to jak wychowala dzieci a nie to jak wyglada przed 40 ;/

Gość eheeheheh cipcia
Ale jaja :D Wczoraj przyjęła moje zaproszenie na pejsbuka. oczywiście na fałszywy profil ze zdjęciem modela :P

Gość o ja wiem gdzie mieszkasz
bo znam kobiete na tym drugim zdjęciu ...

Gość proekozielona
a moja mama pracowala cale zycie ciezko i dbala o dzeci tez a wyglada swietnie, jest szczupla, młoda ma twarz to tez geny robia swoje nie lubi tez zaniedbanych mlodych kobiet, zawsze byla aktywna i mowi jak kobieta moze sie tak zaniednac, roztyc itd. mnie tez zawsze pozytywnie motywuje o dbanie o siebie

Gość ola2344
dlaczego kobiety wysportowane kojarza sie z jedzami ktore olewaja cieplym moczem swoja rodzine? a takie panie z 2 zdjecia idealami? moja ciotka ma zajebista figure, biega po fitness klubach i od malego zaszczepila w swoich dzieciach milosc do sportu, poswiecala im caly czas i uwage nie rozumiem komentarza wyzej -jest zenujacy

Gość ola2344
poswiecila czas tobie i rodzenstwu ? no nie dziwne ,pewnie gotowala tluste obiady i nawet was nie zabrala na basen skoro tak wyglada

Gość ja jestem ddd
szczupła i jakbym była gruba to bym z domu nie wyszła a po drugie kobieta po 40 ( praktycznie kazda) wyglada jak pani na 2 zdjęciu . Krótkie włosy, nadwaga

Gość proekozielona
co masz do mojego komentarza?

Gość ola2344
i xapewne nauczyla was lenistwa, w pewnym momencie skoczyliscie 10,11,12 lat i mogliscie przrjac polowe obowiazkow matki i dac jej czas aby zadbala o siebie

Gość proekozielona
mow za kobiety w swoim otoczeniu moja mama jest szczupla i zadbana

Gość proekozielona
ja jestem dd mow za kobiety w swoim otoczeniu moja mama jest szczupla i zadbana

Gość ola2344
mam do komentarza jakiejs laski o nicku gsd...- Moja mama tez poswiecila mi swoje zycie ale ja majac 12 lat potrafilam ugotowac prosty obiad, posiedziec sama i dac mamie 2 godziny czasu aby poszla na spacer lub do kosmetyczki

Gość proekozielona
dokladnie ola moja mam nigdy nie byla leniwa ale to nigdy, zawsze aktywna, a pracowala ciezko, i na glowie dom, milo ze tato tez ja wspieral ale raczej jest tradycyjny, ze kobeta dba o dom.. ehhh... kiedys to byly kobiety kurde, ze ja nie mam tego w pelni po niej, ale wpoila mi tez ze kobieta powinna byc zawsze niezalezna i dbac o siebie