Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a tak pytam.....

Czy warto iść do szkoły policealnej ?

Polecane posty

Gość a tak pytam.....

na studia ide dopiero za rok, poprawiam mature w maju... Chce isc do rocznej szkoly policealnej ale nie wiem czy warto???

Gość czemu nie spróbować
roczna albo dwuletnia , czasem można się wiele nauczyć albo ciekawego zawodu jak młodszy księgowy czy szkoleniowiec BHP albo sekretarka ;)

Gość bleunumtm
idz, co bedziesz w domu siedziała? Zdobedziesz dodatkowy zawod moźe kiedys sie przyda

Gość palanimpsete
A może na tech. farmacji ??? A jakie studia chcesz zacząć?

Gość Ant......
Warto ale sprawdź najpierw dokładnie opinie o danej placówce. Niektóre szkoły to pic na wodę - nic się nie nauczysz, wydasz kasę i oblejesz egzamin zawodowy.Strata czasu i kasy. Musisz dowiedziec się jak wyglądają zajęcia praktyczne.Ja się tak raz przejechałam. Wykładowcy mieli mniejszą wiedzę niż ja(mam tytuł technika w pokrewnym zawodzie - chciałam tylko wzbogacic wiedzę w tym zakresie).Totalna żenada. Praktyki były teoretyczne... Rzuciłam tą szkołę po pierwszym semestrze i dobrze zrobiłam. Ani jedna osoba nie zdała egzaminów :-( Potem zdecydowalam się na inną placówkę (polecili mi znajomi).Płaciłam mniej a poziom był rewelacyjny!Zajęcia ciekawie prowadzone, dużo praktyki - super sprawa.