Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna łamaga

jak oduczyc ssania w nocy! pomocy!

Polecane posty

Gość anna łamaga

mam dzidzie 8 mcy, chcę by przesypiała całe noce, ale nie wiem jaki jest wytrych? budzi sie co 2-3 godziny, a ja juz mam dość! próbowałam przytulic i odkładac ale jest ryk! próbowałam dać wodę ale jeszcze gorszy ryk! w dzien dostaje normalnie juz obiadki, deserek i wieczorem kaszka a potem juz cała noc ssanie piersi.

Gość dziura w sciance
Nie ma idealnego sposobu i nie da sie sprawic magiczne by dziecko spalo. Mozna probowac roznych rzeczy oduczyc ale jak dziecko nie jest gotowe to sobie mozna czekac na cud. TY chcesz ale czy dziecko chce i moze? moje starsze dziecko do 1,5 roku nie przespalo nocy i nagle pstryk i zaczelo, bez mojej ingerencji

Gość moj syn zaczal przesypoiac noc
jak go calkiem odstawilam od piersi. maila 10 mieisecy, przez pierwsze dwie noce marudzil a potem spal od 20 do 6 rano. BUdzil sie sporadycznie kolo polnocy, wtedy dawalm mu smoczek, jak sie nie uspokoil to na rece. i odkladalam do lozeczka.

Gość ojtam ojtam
autorko mój ma 22 m-ce - od dawna nie je w nocy - z piersi jadł krótko a i tak nie daje w nocy pospać - nieraz sie budzi 3 razy a nieraz 15