Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmieciem jestem

Żadna kobieta mnie nie chce. Jestem nieśmiały i spokojny czyli śmieć do kopania.

Polecane posty

Gość śmieciem jestem

Taką juz mam osobowosc flegmatyka i sie nie zmienie...jestem skazany na samotność

Gość Karmiący Ptaszki
przestań chłopie. przecież jest wiele spokojnych dziewczyn, które nie potrzebują przebojowego ruchacza tylko stabilizacji z kochającym mężczyzną. wymień lepiej swoje zalety (w swoim i innych mniemaniu) i podaj ile masz lat i w jakich środowiskach się obracasz to coś wymyślimy :)

Gość bvcbcbc nm
" przestań chłopie. przecież jest wiele spokojnych dziewczyn, które nie potrzebują przebojowego ruchacza tylko stabilizacji z kochającym mężczyzną." Są oczywiście ale już po 30 i przeruchane przez nie wiadomo ilu i teraz chcą stabilizacji

Gość śmieciem jestem
lat 25, środowiska nie mam żadnego gdyż...nie mam znajomych. W liceum nie byłem lubiany, nie paliłem, nie piłem, nie wagarowałem, nie chodziłem na imprezy( bo nikt mnie nie zapraszał ) byłem jedną z 3 klasowych ciot. Co z tego, ze grzeczny uśmiechnięty i dobrze wychowany? Pupilek nauczycieli..skoro rówieśnicy uważali mnie za najgorsze gówno, ktoś do kogo nawet nie warto cześć powiedzieć :O Na studia nie poszedłem, nie wiedziałem jaki kierunek wybrać , poza tym pewnie nadal bylbym śmieciem bez zadnych znajomych, tylko bym sie meczyl. Teraz pracuje by cos robic, kasa całkiem spora ale wiekszosc daje matce, mi i tak nie sa potrzebne, kupie sobie tylko cos do komputera, nowy tv itp Byłem na kilku ''spotkaniach'' z Internetu; Sympatia, Czateria i portal katolicki mimo że jestem niewierzacy. Wszystkie te spotkania to porażki, nawet te dwie ''wierzące'' z pozoru patrzące na wnętrze czlowieka dziewczyny okazaly sie szukającymi wrażen damulkami - taka natura kobiety chyba... Jakimś strasznym brzydalem z wielkim nosem i nieforemną czaszką nie jestem ale zadne ze mnie ciacho czy przystojniak :O

Gość Karmiący Ptaszki
to szukaj wierzących ale w realu. tam zupełnie inaczej można trafić. skąd jesteś- poszukam gdzie mógłbyś się udać

Gość śmieciem jestem
bvcbcbc nm - to niestety prawda :( kiedy byłem młodszy (LO) próbowałem zapoznać się bliżej z jedną dziewczyną, często na siebie wpadaliśmy, znalismy się jeszcze z podstawówki, mieszkała w tym samym bloku co ja. Po kilku próbach dała mi wprost do zrozumienia zebym spierdalał :O ośmieszyla mnie przy swoich koleżankach, wolałem się wycofać by przypadkiem nie dostać po gębie od jej ''adoratorów'' :O Kilka lat pozniej, gdy juz mialem lat 21..napisała do mnie... LIST (znała adres), przepraszała w nim za to co wtedy zrobiła, ze bardzo mnie lubi, ze tęskni za naszymi rozmowami i spacerami z dawnych lat :O podała numer telefonu gdybym chciał sie odezwac, myslalem ze to jakieś jaja i nie odpisałem ani nie oddzwoniłem :O

Gość a może jestes po prostu
antypatyczny i nudny, a tylko wydajesz się sobie uosobieniem cnót wszelakich, co? ; )

Gość to startuj do nudnych
brzydkich beznadziejnych lasek i tyle

Gość gość
Do poprzednika sprzed 6 lat. Mnie podrywała bardzo sympatyczna i ładna koleżanka. No i co? No i nic. Byłem tak nieśmiały, że nawet taką szansę straciłem. Ja nie umiałem się całować. Z tego powodu udawałem obojętność. Nie odpowiadałem na jej sympatyczne i jednoznaczne zaczepki. Po prostu wiedziałem,że jeżeli zareaguję pozytywnie, szybko dojdzie do sytuacji, w której będziemy sam na sam i ona będzie chciała pocałunku. Ja kompletnie nie wiedziałbym co wtedy robić. Jestem chyba jednym z nielicznych aż tak ciężkich przypadków nieśmiałości.