Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cutee

KOCHAM GO ALE ON MNIIE NIE

Polecane posty

Spotykaliśmy się długoo i po pewnym czasie się zakochałam choć miały to być tylko sex spotkania. Co robić?

Gość jghjghjghjghj
kontynuujcie seks spotkania :classic_cool:

Gość a nie będę się logować
I czasem nie wychylaj się z "kocham Cię" :(

kontynuować to dlaczego? nie mówiłam mu i nie planuję powiedzieć

Bo nuż się okaże że on też zapała uczuciem ? :P Oj wiem, stara głupia romantyczka jestem :P

wiem jedno...że nie spotyka się tylko ze mną :( jest mi przykro kiedy wspomina o kimś jeszcze nie precyzując niczego nawet...

Gość blebleblee
how romantic:/

No to chyba lepiej zostawić jak jest i się ladnie pożegnać. Jeśli rzeczywiście zapałał to będzie dążył do kontaktu

już nie raz z nim zrywałam kontakt, podawałam rózne powody i się potem odzywał...tylko teraz już go z mies. nie widziałam. On praktycznie tylko o seksie ze mną rozmawia chociaż jak się widzimy to też na inne tematy.

W sumie to nie wiem czy mnie kocha, nie wiem czy coś do mnie czuje ale używa zdrobnień które wydają się być czułe.

Rozsądnie będzie w takim razie postawić sprawę jasno: słuchaj, muszę skończyć tę znajomość, bo zaangażowałam się emocjonalnie. Jeśli tego nie chce, nie będzie szukał kontaktu. Tak sądzę. Mnie by to odstraszyło, jeśli w grę wchodziłby sex li i jedynie

Gość kikilololololo
upijcie się jak dzikie świnie bzyknijcie i zacznij nawijać o miłości i takie tam, wtedy nie wyjdziesz na głupią w razie czego

"Rozsądnie będzie w takim razie postawić sprawę jasno: słuchaj, muszę skończyć tę znajomość, bo zaangażowałam się emocjonalnie. Jeśli tego nie chce, nie będzie szukał kontaktu. Tak sądzę. Mnie by to odstraszyło, jeśli w grę wchodziłby sex li i jedynie" Problem w tym że nie lubię mówić o uczuciach, zawsze trzymam to w sobie...tylko na forum to można;p Być może że on się wystraszy, a wtedy co? Ja zostanę zupełnie sama i nie będę mieć z nim kontaktu? Już przez to z nim przechodziłam, więcej razy nie dam rady :/

kikilololololo tylko, że on samochodem do mnie przyjeżdża i nigdy razem nie piliśmy alko. ;p

odzielać seks od miłości? Przecież to się ze sobą wiąże :D Wiem jedno, nie chcę go stracić i dlatego stram się żeby mieć z nim jakiś tam kontakt nawet jeśli to tylko seks.

Dlatego, nie zaproponowałam Ci, żebyś powiedziała "Antonio, kocham Cię nad życie" tylko własnie o zaangażowaniu emocjonalnym. To brzmi dość racjonalnie i z dystansem do uczuć. Nie bardzo rozumiem: chcesz być z nim mimo tego, że Ty go kochasz, a on tylko Cię (przepraszam za kolokwializm) pieprzy. Tak zostawiając sprawę też skazujesz się na cierpienia - będzie Cię raniła każda uwaga o innych kobietach oraz to, że spotykacie się tylko okazjonalnie żeby się parzyć jak zwierzęta. Jeśli z nim zerwiesz (lub on stwierdzi, że trzeba by zerwać) to też będziesz cierpieć, ale dajesz sobie szansę na inny związek. Stawiając jednak wszystko na jedną szalę i mówiąc, jak to wygląda z Twojej strony na obecną chwilę możesz zyskać normalny związek z tym facetem, lub - wszystko stracić, ale j. w. wtedy, kiedy ból rozstania minie, możesz znów kogoś pokochać. Tyle ode mnie. Decyduj. ps. Może też ten człowiek nie nadaje się do monogamicznego związku i nawet będąc z Tobą w związku, będzie Cię zdradzał ... Cóż, wybór nie jest łatwy i wcale Ci nie zazdroszczę. Skoro nie uważasz, aby można było oddzielić sex od miłości skąd pomysł sexspotkań tylko dla sexu ?

Gość wiśnieska
przyznaj się, ze od początku czułaś do niego miętę, a na seks spotkania zgodziłaś się, bo myślałaś, że jak wystawisz tyłek to on się od razu zakocha - niestety, faceci na żony nie wybierają dupodajek, tylko porządne dziewczyny

na pierwsze seks spotkanie zgodziłam się tylko dlatego że byłam po rozstaniu z chłopakiem i nawet nie myślałam o kolejnym związku. Pomyślałam że się zabawię tym razem i tak wyszło jak wyszło.

Powiem tak, że on wie że ja chcę tylko z nim To robić, pewnie też domyśla się, że coś do niego czuję bo proponowałam mu trochę inne spotkania na dodatek nie raz:D Ale niestety on chce zwiększyć swoje doświadczenia seksualne póki jest młody i twierdzi że seks to przyjemność...nom cóż zgadzam się z nim, tylko że kocham go i nie raz płaczę bo nie mam co zrobić z tymi swoimi uczuciami które kłębią się w środku.

nie miałam wielu mężczyzn, więc dziwką to nie jestem Z nim się spotkam bo w głębi duszy mam taką małą nadzieję, która od dawna nie gaśnie...

Jak mówią, nadzieja matką głupich ... ale i że nadzieja umiera ostatnia No cóż, czegokolwiek nie wykombinujesz, życzę powodzenia i ... nie miej potem do mnie pretensji jesli weźmiesz byka za rogi :P

Gość hhghghrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Tak to jest jak się zachciało te tzw. seks spotkania, a potem jakaś ze stron niby się zakocha...

być może pójdę w tym roku do innego miasta więc nie wiem czy będę miała czas na te spotkania, a pewnie nadejdzie taki moment że powiem mu o tym że się zaangażowuje emocjonalnie. Może on jeszcze za mną zatęskni i obudzi się w nim jakieś uczucie, które będzie musiał mi pokazać?

To co on autem przyjeżdża i nawet na noc nie zostanie, tylko dymanie i narazie? Że nie piliście alkoholu?