Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddssdsd

Widziałem dziś dziewczyne z męskim głosem !!!!

Polecane posty

Gość ddddssdsd

i nie był to transwestyta, normalna laska całkiem ładna ale miala głos jak facet, gruby donośny :D podoba sie wam to ? Bo szczerze mowiac chcialbym taka poznac :classic_cool:

Gość cheri cheri lejdi
Chyba nie tylko widziałeś, ale i słyszałeś ;) Gdzie ją widziałeś? :)

Gość trzeba było zaggadac
;) a lepiej miec głos jak dziewczynka? ja tak miałam dzwonie do kolezanki..na 2 dzien ona sie smieje i mowi a to ty dzownilas bo wiesz brat odebrał i mi mowi ze ktos dzownił, ja sie pytam kto, a on mowi jakas dziewczynka w sensie 13 lat:O:) tak mnie odebrał z głosu.. to było na studiach ale teraz nic sie nie zmieniło, w domofonie pani z allegro..zejdzie pani ja z nia rozmawiam schodze..ona na moj widok na dole ojej a ja myslałam, ze to dziewczynka ze man rozmawia.. no dajcie spokoj..w sprawie praktyki dzownila mama. Bo ja bałam sie, ze pomysla, ze jakas 15 latka dzowni.. ale to mam po babci, bo ona w wieku 80 miała słodki melodyjny głos jak 30. Ale w zyciu bywa to jakies głupie..;/ Miły głos to tez tak odbieraja. Ale jak chce byc milutka to mam głosik jak dziewczynka:D I ja tez czasem staram sie znizyc głos, jak odbieram:)