Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjhgjtyur

Mega przypadek co zrobić teraz ? i tak mi nie uwierzycie

Polecane posty

Gość ghjhgjtyur

Mam 30 lat, kiedy byłem w liceum mieszkała obok mnie sąsiadka która miała małe dzieciaki, dziewczynę w wieku 6 lat i chłopaka 3 lata, później się wyprowadziły do innej miejscowości.Nie dawno byłem z znajomymi na wczasach, na grilu wspólnym z innymi wczasowiczami siedziała tam 17 latka która zaczęła do mnie podbijać, z początku traktowałem to jako żarty ale szybko odwdzięczyłem się tym samym.Później towarzystwo było już lekko wstawione to się porozrzucali po różnych miejscach a ja zostałem z nią i gadaliśmy do późna.Ona zaczęła siadać mi na kolana, zaczęliśmy się przytulać, całować a cała akcja zakończyła się ostrym seksem w łóżku a na koniec seksem oralnym i skończeniem na jej twarzy.Później spaliśmy razem a rano ją odprowadziłem, później mieliśmy z sobą kontakt, spotykaliśmy się na spacerach i większość czasu spędzaliśmy razem.Kiedy wróciliśmy do domu dowiedziałem się że to kurwa jest córka mojej sąsiadki która mieszkała tutaj jak ja chodziłem do liceum !!!!!! Ta dziewczyna o tym nie wie, ona mnie nie kojarzy, nie zna i nie wie że to ja.Co robić ? dziewczyna ma 17 lat, zakochana we mnie po uszy, dzwoni, pisze smsy.

Gość Lady Diva 69
Żenić się pora. Inaczej nasz kraj czeka katastrofa demograficzna. Żeń się.

Gość mrrrrrr3241
no i co z tego za rok będzie pełnoletnia chce ciebie to się ciesz

Gość ghjhgjtyur
Ja wiem tylko ta cała sytuacja jest chora, znam bardzo dobrze jej matkę a ona by na pewno nie była zadowolona gdyby się dowiedziała że jej córka 17 letnia spotyka się właśnie ze mną a już w szczególności gdyby ona kiedyś wygadała że uprawiała ze mną seks.Po za tym dla mnie ta cała sytuacja też jest nie lada szokiem bo mam przed oczami jak ona miała 6 lat i biegała po podwórku.

Gość ninaa291
masz teraz 41? to chyba za duza roznica wieku...

Gość Lady Diva 69
To z Jej Mamą się żeń. Inaczej nie przystoi.

Gość ... Pink
Gdyby to nie było prowo to zastanowilabym się co to za 17-latka która: "Ona zaczęła siadać mi na kolana, zaczęliśmy się przytulać, całować a cała akcja zakończyła się ostrym seksem w łóżku a na koniec seksem oralnym i skończeniem na jej twarzy." Może pol ulicy już zna jej zdolności orallne? :P

Gość Lady Diva 69
Toteż- jeżeli 17-letnia córka już jest taka dobra, to jej Mama będzie super- radzę przemyśleć!